Telefondan Neler yapılabilir ?

cdrhckr

Katılımcı Üye
25 May 2014
293
0
Bileceksiniz
Arkadaşlar ben bir telefondan hackerlıkta bir şeyler yapbilir miyim md5 kırmak dışında onu biliyorum
örneğin televizyonu açma bilgisayarı açmak uzaktan kumandalı arabayı kontrol etme (en çok istediğim :) ) olabilir bu tip şeyler bir de evde ışığı açık unuttum diyelim o ışığı telefondan kapatmak yalnız akıllı ev felan onları karıştırmayın 5000 dolar yok cepte :)
 

BeoWulf007

Kıdemli Üye
19 Haz 2013
2,764
509
24
Praise The Fool
Televızyon kumanda uygulaması var ancak tvde desteklemesı gerekır dıger ıstedıgın seyler ıse malesef ozel donanım olmadan olcagını sanmam lambayı kapatmak mesela ne yapılabılırkı :) lamba anahtarlarını telefonla nasıl acarsın :D
 

rucuer2000

Uzman üye
8 Ocak 2013
1,874
1
Sanırım lg g3 ile uzaktan kumandalı araba televizyon ve benzeri şeyler yapabilirsn g3 beatlede olabilir .Donanımı vardı televizyon için kumandalı araba içinde olabilir uğraşılırsa
 

vigivan

Katılımcı Üye
29 Ocak 2010
977
1
Lg G2 kullanıyorum kumandası olan her şeyi kontrol edebiliyorum :) 500 e yakın televizyon ses sistemi ve klima markası var.
Onun dışında kumanda ekle ayarları var kumanda butonlarını oluşturuyorsunuz ardından gerçek kumanda ile karşılıklı olarak tutuyorsunuz... O algılıyor ve aynı işlevi gerçekleştirmeye başlıyor .)
Cidden güzel şu ana kadar baya kullandım fakat kızılötesi ile çalıştığı için menzili sizi tatmin etmez. Wifi üzerinden yapabilirsiniz aynı şeyleri oda akıllı eve girer zaten :)
 

ihan3t

Kadim Üye
7 Şub 2012
5,018
24
Işıkları açıp kapatma , kapıları kilitleme/açma , uzaktan kumandalı arabayı telefon ile kontrol etme bu tarz şeyler arduino ile yapabilirsiniz. Kodlama bilginiz olmalı . Arduino hakkında bilgi sahibi olmak için bkz : google.

Ardunio basit robotik kodlamada, sinyal gönderip almada , wifi desteğinde bulunur. Ama belirli bir yere kadar kendi akıllı evinizi yapmanıza yardımcı olur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.