Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba dostum ben sana anlatayim şimdi öncelikle termux a giriyoruzMerhaba Telefondan phising yapmak istiyorum acaba (mala anlatır gibi) Detaylı bir şekilde anlatır mısınız tek telefonda olan uygulama termux.
Termuxta kullanabileceğin pshing araçlarına bakacaksın bir sürü var zpsiher vs. Araç bulduktan sonra nasıl kullanılır nasıl kurulur diye dökümantasyonu okuyup uygulayacaksın başka bir şey yok. Aracın dökümantasyonu gerekli bilgiyi veriyor zaten ek bir şey yapmana gerek yok
Bu bahsettiğiniz işlemler rast gele bir telefonamı yapılıyor başıma geldi hopi getir pazarama veya kullanmadığım sadece gogle üzerinden giriş yaptığım birkaç siteye erişim saglamış karşı taraf e posta adresi ve farklı isim eklemişler ama benim numaram kayıtlı kodlar bana gelmese bu durumun farkına bile varamazdım sizce olan bu durum ne telefonumu hacklemekmi yoksa cooike hırsızlığımı vaktinizi ayırıp cevap verirseniz çok sevinirim bu ay Türk silahlı kuvvetlerine katılacam korkuyorum engel yaratır diyeTermuxta kullanabileceğin pshing araçlarına bakacaksın bir sürü var zpsiher vs. Araç bulduktan sonra nasıl kullanılır nasıl kurulur diye dökümantasyonu okuyup uygulayacaksın başka bir şey yok. Aracın dökümantasyonu gerekli bilgiyi veriyor zaten ek bir şey yapmana gerek yok
Kanka hayir başına bisey gelmez ama yapmadan önce araştırsın iyi edersinBu bahsettiğiniz işlemler rast gele bir telefonamı yapılıyor başıma geldi hopi getir pazarama veya kullanmadığım sadece gogle üzerinden giriş yaptığım birkaç siteye erişim saglamış karşı taraf e posta adresi ve farklı isim eklemişler ama benim numaram kayıtlı kodlar bana gelmese bu durumun farkına bile varamazdım sizce olan bu durum ne telefonumu hacklemekmi yoksa cooike hırsızlığımı vaktinizi ayırıp cevap verirseniz çok sevinirim bu ay Türk silahlı kuvvetlerine katılacam korkuyorum engel yaratır diye