Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Android mi, iOS mu? Cihazı kilitlediniz mi?Dostlar yeni aldığım telefonum çalındı polise gittim ifade verdim sizce polis bulabilir mi ? Daha önce yaşayan varmı
Merhaba ayber! telefonu yeni aldığını söylemiştin, telefon sağlayıcı servis telefon satılana kadar firmadan çalınma riskine karşı koymak için, bazı onaylı siber güvenlik yazılımları ile tüm cihazları anlık olarak izler, cihaz satılınca ise izleme işlemi iptal edilir eğer şansın varsa ve izleme işlemi iptal edilmediyse cihazını bulabilirsin satın aldığın firmayı bilgilendir. az bir ihtimal de olsa faydaları dokunabilir.ni aldığım telefonum çalındı polise gittim ifade verd
Telefonun ayarlarıyla oynamadıysan telefon kaybolma durumunda bulma seçeneği açıktır bunun için hesap bilgilerini kullana bilirsin. Bu arada polisimize güvene bilirsin inşallah en yakın zamanda bulurlar saygılarımla.Dostlar yeni aldığım telefonum çalındı polise gittim ifade verdim sizce polis bulabilir mi ? Daha önce yaşayan varmı
Merhaba siz en doğru olanı yapmışsınız. bir diğer söyliyeceğim şey ise google takip siteminden bulabilirsiniz eğer E-mailinizi kapatmadılarsa onu bir araştırmanızı tavsiye ederim.Dostlar yeni aldığım telefonum çalındı polise gittim ifade verdim sizce polis bulabilir mi ? Daha önce yaşayan varmı