Telefonuma Root atılmıyo

Bay Bilinmeyen

Katılımcı Üye
7 Haz 2016
909
0
arkadaşlar telefonum turkcell t70 ama bir türlü root atamadım her yolu denemedim atılamdı yardımcı olabilicek varmı
 

nordik

Yeni üye
7 Şub 2015
30
0
Bazı telefonlarda root proğramları işe yaramıyor. Ya root dosyasını bulup PC yolu ile veya SDcart ile atabilirsiniz. Yanlız root seçiminde kendi destek sitesinden indireceğiniz root dosyası faprika ayarlarında olacagından . googlede andirid root sitelerinden telefon model ve markanıza göre tasarlanan açık kaynak root indirebilirsiniz. baktınız olmuyor .her yolu deneyip root atamaadıysanız kali linux yada linux tabanlı açık kaynak kodlu mobil sistem kurabilirsiniz. kolay gelsin
 

the67

Katılımcı Üye
17 Eki 2007
298
0
t70 e türkcell adı firmanın taktığı isim olsa gerek,gerçek markasını veya seri numarasını özelliklere bakarak tetkik ederseniz,google yazarak,çoğunlukla yabancı forumlarda istediğiniz herşeyi bulursunuz dedim çünki bu işlerle uğraşan biriyim.
 

edizstep72

Katılımcı Üye
26 Mar 2016
511
0
NEREYE
hocam artık ayrı konu oluşturmak istemiyorum kingoroot 3.şahıs bilgiler paylaşan uygulama ben yaşadım başkası yaşamasın sonra ekranda dsml log root izni verildi yazısı ni görünce iş işten geçmiş olur sizede bir bardak soğuk su düşer dikkat edin lütfen
 

Ahmet0172

Katılımcı Üye
24 Nis 2016
707
0
arkadaşlar telefonum turkcell t70 ama bir türlü root atamadım her yolu denemedim atılamdı yardımcı olabilicek varmı

Kingroot olmuyor ise Kingo Root dene o da olmaz ise Bilgisayardan USB Yardımı İle Root At.Ama unutma bilgisayardan atarsan garantiden çıkıyor.Kingroot dan yapsaydın geri kaldırabiliyordun.
Gene sana kalmış
İyi Forumlar...

(Birde bu siteden dene:King Root ile Android Cihazlarda Root Yapma - Resimli Anlatım
Kingroot'un PC versiyonu da var.Birde buradan dene)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.