Öncelikle merhaba arkadaşlar
Telefonuma root atmak istiyorum,
Ancak bootloader açılmıyor.
Realme'nin müşteri hizmetlerini aradım, bunun yasadışı olduğunu söylediler ve izin vermediler.
Cihazım Realme GT2 (RMX3311)
Telefonumun sistem bilgileri:
Realme'nin kullanıcılarına özel bir bootloader açma uygulaması var fakat, uygulamayla bootloaderi açmaya çalıştığımda telefonunun sürümünün uyumsuz olduğunu söylüyor:
Telefonuma root atmak istiyorum,
Ancak bootloader açılmıyor.
Realme'nin müşteri hizmetlerini aradım, bunun yasadışı olduğunu söylediler ve izin vermediler.
Cihazım Realme GT2 (RMX3311)
Telefonumun sistem bilgileri:
Realme'nin kullanıcılarına özel bir bootloader açma uygulaması var fakat, uygulamayla bootloaderi açmaya çalıştığımda telefonunun sürümünün uyumsuz olduğunu söylüyor:
Fastboot'tan açmaya çalıştım bilgisayara bağlayıp fakat bilgisayar'a izin vermiyor sürekli Permission denied (Erişim Reddedildi) hatası veriyor.
Telefonumun OEM kilidinide açtım ama hala erişim sağlayamıyorum.
Telefonun güç + ses kısma, butonlarına tıklayıp açtığımda recovery moda atıyor sadece.
Fastboot ekranındada recovery modla aynı ve Fastbootd modu var yani sonunda [d] var Fastboot(d)
Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Telefonumun OEM kilidinide açtım ama hala erişim sağlayamıyorum.
Telefonun güç + ses kısma, butonlarına tıklayıp açtığımda recovery moda atıyor sadece.
Fastboot ekranındada recovery modla aynı ve Fastbootd modu var yani sonunda [d] var Fastboot(d)
Bu konu hakkında bilgisi olanlar cevap verirse sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.