Merhaba arkadaşlar, ben GM 4g kullanıcısıyım. 1,5 yıldır kullanıyorum. Telefonumun şöyle bir şarj sorunu var: Şarjdan 100 olunca çıkartıyorum. Ama 10 dakika sonra (hiç kullanmadığım halde) bakıyorum 95 e 93 e düşmüş. Bu durum neyden kaynaklanıyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
facen den çıkış yapmadınsa veya arkaplanda çalışan temizlik progrmın veya
virs prgrmların vs bunları kontrol edip tekrer dene farkedebilir ozaman anlarsın sorun nereden kaynaklı muhtemelen bunlardandır .
Dostum 3 türlü sebebi vardır
1- batarya kalibrasyonu sıkıntılı ( gösterge )
2- batarya artık eskimiş, zarar görmüştür
3- programlar arkada çalışıyor.
ÇöZüm için;
- öncelikle grenify kullan programları uyut.
-sorun devam ederse googleye rootlu/rootsuz telefonda batarya kalibrasyonu nasıl yapılır yaz ve kalibre et.
-kalibre işe yaramadıysa sıkıntı bataryadadır eskimiştir.
1 ay önce teknik servise gittim ve çıkarken bana verilen fişte batarya değiştirildi yazıyordu. Facebook'u kapalı tutacağım bundan sonra. Bakalım.faceboktan çıkış yapmadıgın müddetce arka planda hala açıktır yani hem netinden hem şarjından tüketir ve buna benzer progrmlar ben her seferinde hepsinden çıkış yaparım
bataryandanda kaynaklı olabilir eskiyse normaldir bataryanı degiştirebilirsin
Merhaba arkadaşlar, ben GM 4g kullanıcısıyım. 1,5 yıldır kullanıyorum. Telefonumun şöyle bir şarj sorunu var: Şarjdan 100 olunca çıkartıyorum. Ama 10 dakika sonra (hiç kullanmadığım halde) bakıyorum 95 e 93 e düşmüş. Bu durum neyden kaynaklanıyor ?