ByWolmTR Üye Katılım 25 Ara 2015 Mesajlar 62 Tepkime puanı 0 Konum Kayıp Kredi 0 27 Eki 2016 #1 bi ıphonenin ip ve mac adresi elimde bu iphoneye herhangi birşey yapılabilir mi?? :RpS_confused:
boldof Kıdemli Üye Katılım 12 Nis 2014 Mesajlar 2,191 Tepkime puanı 1 Konum - Kredi 0 27 Eki 2016 #2 Android Olsa Yine Bir Şey Yapılabilirdi Ama Mac Adresi Kolay Bulunuyor Onun İçin İphone İçin Bişey Olucağını Düşünmüyorum Oyla 0 Downvote
Android Olsa Yine Bir Şey Yapılabilirdi Ama Mac Adresi Kolay Bulunuyor Onun İçin İphone İçin Bişey Olucağını Düşünmüyorum
zztri Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2015 Mesajlar 10,102 Çözümler 4 Tepkime puanı 440 Konum Ankara Kredi 0 27 Eki 2016 #3 Üstad aslında MAC adresi, eskiden birazcık işe yarıyordu. O kişinin chat konuşmalarını okuyabiliyordun ama onun da vakti geçti.. Şu anda hiç bir işine yaramıyorlar. Edit: Adam eğlence-geyik'e yazmış, ciddi soru gibi cevapladım.... Ama eğlence-geyik'te olsa bile espriyi anlamadım ben yahu... Oyla 0 Downvote
Üstad aslında MAC adresi, eskiden birazcık işe yarıyordu. O kişinin chat konuşmalarını okuyabiliyordun ama onun da vakti geçti.. Şu anda hiç bir işine yaramıyorlar. Edit: Adam eğlence-geyik'e yazmış, ciddi soru gibi cevapladım.... Ama eğlence-geyik'te olsa bile espriyi anlamadım ben yahu...
Bykurabiye Kıdemli Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 2,519 Tepkime puanı 4 Kredi 0 27 Eki 2016 #4 Eğlence geyik bölümüne açmışsın ama espiriyi anlamadım nesi eğlenceli onuda anlamadım yanlış yere mi açtın acaba? Oyla 0 Downvote
Eğlence geyik bölümüne açmışsın ama espiriyi anlamadım nesi eğlenceli onuda anlamadım yanlış yere mi açtın acaba?