Earn4u.sbs/#/ sitesine giriş yaparak üye oldum. Önce 100 TL ile başlattılar. Para yatırıp içerideki görevleri tamamlayıp tekrar hesabıma aktarılacağı söylendi ve bana önce WhatsApp'tan sonra Telegram üzerinden irtibata girmeye başladılar. İlk üç görev yaptıktan sonra şahsi hesabıma 40 TL gönderdiler. Sonra tekrar devam edip yeni görevler yaparak daha çok kazanacağımı söylediler. Fakat 3 görev verildi ve bayağı yüklü meblağlar istediler, 3 bin, 5 bin, 10 bin, en son 15 bin istediler. En sonki görevi yapmadım ve yapmadığım için paranız içeride deyip vermiyorlar. İlla parayı yatırıp görevi tamamlamak lazımmış ama hiç güven vermiyor. Paramı tekrar istiyorum.
Avukata gittim 5 bin tl ye dava açarız ama paranın gelmesi gatiranti değil dedi.
Sonra ***** diye biri ulaştı ben siteyi hecleyip paranı kurtarırım dedi rat almam lazım dedi 2 bin tl de o istedi tek çare ona da 2 bin attım sonra sahte bi dekont hazırlayıp paranı gönderdim dedi. HER yerden engelledi. Bana yardım edebilecek delikanlı vatan evladı biri yok mu çok zor durumdayım 22 bin tl paramı kaptırdım sağdan soldan borç alarak yaptım lütfen bana yardım edin sitede param dondurulmuş şekilde 21 bin tl duruyor
Avukata gittim 5 bin tl ye dava açarız ama paranın gelmesi gatiranti değil dedi.
Sonra ***** diye biri ulaştı ben siteyi hecleyip paranı kurtarırım dedi rat almam lazım dedi 2 bin tl de o istedi tek çare ona da 2 bin attım sonra sahte bi dekont hazırlayıp paranı gönderdim dedi. HER yerden engelledi. Bana yardım edebilecek delikanlı vatan evladı biri yok mu çok zor durumdayım 22 bin tl paramı kaptırdım sağdan soldan borç alarak yaptım lütfen bana yardım edin sitede param dondurulmuş şekilde 21 bin tl duruyor
Moderatör tarafında düzenlendi: