Selamün aleyküm arkadaşlar 2 tane şahıs gurupta bana panel sorgu yaptılar kız kardeşimin numaraları bı aldılar. Nasıl onları tespit edip karakola şikayet edebilirim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En fazla bomber fln atarlar boşverin bunları ben zaten biliyorum deyin daha fazla kudururlar hiçbirşey yapamazlar başka, 13 14 yaş çocuk topluluğu.Selamün aleyküm arkadaşlar 2 tane şahıs gurupta bana panel sorgu yaptılar kız kardeşimin numaraları bı aldılar karşıt bı sorgu yapalım veya onları tespit edip karakola şikayet etmemi sağlayabilecek olan var mı Allah rızası için
Savcılığa git benceSelamün aleyküm arkadaşlar 2 tane şahıs gurupta bana panel sorgu yaptılar kız kardeşimin numaraları bı aldılar karşıt bı sorgu yapalım veya onları tespit edip karakola şikayet etmemi sağlayabilecek olan var mı Allah rızası için
Kanka en iyisii alay et. Benim hiç bir zaman İnfom Public olmadı, Olsaydı bile yine dalga geçerdim elemanlarla yaşları ortaokul-lise arası olan çoluk çocuk yani. En fazla sahte ihbar, Yemek felan söylerler acıkmışsan yemeği alırsın değilsen ben yapmadım dersin biter gider.Selamün aleyküm arkadaşlar 2 tane şahıs gurupta bana panel sorgu yaptılar kız kardeşimin numaraları bı aldılar karşıt bı sorgu yapalım veya onları tespit edip karakola şikayet etmemi sağlayabilecek olan var mı Allah rızası için