Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chrome tarayıcı verilerini temizleden sadece 330 mb cık sildiTarayıcı önbelleğini temizlediğin taktirde telegram, whatsapp gibi platformlarda izlediğin videolar da önbellekte tutulduğu için silinecektir. Veriler tekrar, tekrar yüklenmesin diye Telegram, Whatsapp gibi siteler video ve fotoğrafları önbelleğe kayıt eder. Bunları silmezseniz zamanla yeriniz tükenebilir. CCleaner ile uğraşmadan da tarayıcı cookie, önbelleği gibi verileri silebilirsiniz. Sildiğiniz taktirde bazı siteler, videolar ve fotoğraflar yavaş açılabilir veya tekrar, tekrar indirilebilir.
CCleaner vb. program kullanınız sorununuz çözülecektir.Chrome tarayıcı verilerini temizleden sadece 330 mb cık sildiama benim 5-6 gb kadar hafızam gitti. Neyi yanlış yaptım?
WINDOWS + R tuşuna basıp %temp% ve temp klasörünün içinde ki tüm dosyaları CTRL + A ile silin.Chrome tarayıcı verilerini temizleden sadece 330 mb cık sildiama benim 5-6 gb kadar hafızam gitti. Neyi yanlış yaptım?
83.3 mb'mış onca dosyaWINDOWS + R tuşuna basıp %temp% ve temp klasörünün içinde ki tüm dosyaları CTRL + A ile silin.
Program Data ve App Data klasörleri harcıyor yüksek ihtimalle.83.3 mb'mış onca dosyaHala anlamış değilim 5-6 gb'ın nereye gittiğini...
peki oralara nereden ulaşacağım?Program Data ve App Data klasörleri harcıyor yüksek ihtimalle.
C klasöründe mevcut, Program Data için görünmeyen klasörleri açın.peki oralara nereden ulaşacağım?
Appdata local den google klasörünü silsem bir sıkıntı olur mu?C klasöründe mevcut, Program Data için görünmeyen klasörleri açın.
Olurpeki appdata'yı nereden bulacağım
Appdata local den google klasörünü silsem bir sıkıntı olur mu?