Telnet İle KArşı Pc ye Girmek (Çok Kolay...)

quant

Yeni üye
31 Eki 2008
1
0
abicim çok güzel anlatmışsın eline sağlık ben bu işler çok acemiyim kendi cabamda bişeyleryapma k istiyom msn den konuştuğum kişini pc sine girmek istiyom ama ben vista kullanıyom bunu nasıl başarabşlşrşm tşm ederim
 

taksin

Yeni üye
2 Kas 2008
6
0
tamam daha denemedim ama güzel biseye benziyo bi sorum olacak bu islemler tikir tikir islerse insallah isler bunlari yaparken o bilgisayar sahibi olayin farkina variyomu yani bisey hissediyomu?
 

fariz

Yeni üye
25 Şub 2008
5
0
yox dostlar ele de asan deyil....
bunun ucucn siz sifre bilmelisiz
sifrebilseydim dunya menim olardi......






Azerbaycandan salamlar
 

criminal12

Yeni üye
10 Eyl 2007
1
0
yaa kullanıcı adı ve şifre nasıl bulcaz ?
bunlar işletim sistemine girerken girilen kullanıcı adı ve şifre dimi ?
 

Al0n3WolF

Üye
5 Ağu 2008
63
0
cmd calısmıyor windows tarafından bulunamadı command yazıyorum oda verdigim komutları boş gecio

xp cd si yok yardım edebilecek

evde 3 tane pc var briinden kopyala yapıstırla olurmu ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.