Tema Ayarlarında Sorun Yaşıyorum

xmajestar

Katılımcı Üye
13 Ocak 2021
624
105
tzdata-TR
dostum tema ayarı tamamen senin özgürlüğüne bağlı eğer tema yapmayı öğrenmek istiyorsan udemyde eğitimleri var belki youtubede de vardır veya yabancı kaynaklara bak how make theme in wordpress gibi yaz araştır biraz çokta güzel öğrenirsin
 

mrcoderfrontend

Yeni üye
11 Kas 2021
40
20
Merhaba iyi forumlar domain aldım wordpress ile siteyi kurdum fakat temalar düzgün görünmüyor ve tema ayarlarını düzgün yapamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
temanın adını ver uzaktan bağlanim dicem sonra kafayı yersin beni hacledimi acaba diye ama şöyle yapalım bana özelden yaz yardımcı olucam sana wordpressi 15 yıldır kullanıyorum.
 

egemizah

Katılımcı Üye
19 Şub 2021
864
429
Merhaba iyi forumlar domain aldım wordpress ile siteyi kurdum fakat temalar düzgün görünmüyor ve tema ayarlarını düzgün yapamıyorum yardımcı olabilecek arkadaş var mı?
Birseyi eksik yapmissindir yada hatali yapmissindir veyada site icin gereken birseyi almamisindir kardes bu uc siktan biri yotubede videolari var ordan bakabilirsin nerde hata yaptin yada ne yapmadin hayirli forumlar kardesim
 

mrcoderfrontend

Yeni üye
11 Kas 2021
40
20
Hatta canım kardeşim gir bak bakim kodları aç bi visual da notepad ++ da C++ ya da bir bak Sonra geç C# a bir bak bakalım ortaya neler çıkıyor. Sonra buraya atarmısın rica edebilir miyim lütfen sen de bana yardımcı ol

WHO AM I

I am Creative Designer.


Generating ideas for your brand is my job. I trust my imagination. In every project, I produce creative designs to add the best value to my customers.

My speed will surprise you

By providing instant support for maximum efficiency and continuity, I work day and night and deliver your projects professionally in a short time. All you have to do is sit back and watch the success of your website.

I have Solid Expertise.

Thanks to the solid experience and expertise I have gained since the adventure I started in 2005, I solve instant requests instantly.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.