Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar sadece söylenti de olabilir arkadaşlar . beklemekten başka bir çareniz yokbana kalırsa iptal olur.
Sınava bakılırsa bilenle bilmeyeni ayırt etmeyen bir sınav fakat iptal olunca ne olacak liseler ne ile alacaklar öğrencileri ?
o konu hakkında gerekli düzenlemeler muhakkak ki yapılırtek yapmanız gereken gelişmeleri bir bir takip etmenizdir kardeşim sonucta sınavın iptal olup olmayacagına bizler karar veremeyiz
![]()
bende 8.snf 1. donem sınavlar Iptal e okulda yazyo hit bak
Size hak veriyorum lakin 8.sınıfı bitiren kardeşim var ve yakından takip ediyorum artık bir yıl bitmiş teog olmaz ise tek yazılı belge karneler kalıyor onuda şöyle düşünelim bazı öğretmenler vardır çoğu okulda da hala var öğrenciler arasında ayrımcılık yaparlar hepsine değil lafım fakat %20 böyle sevdiği öğrenciye fazladan puan verdiğini düşünürsek ne olacak veya a okulunda yapılan sınavlarla b okulunda yapılan sınavlar bir olacak mı anlatabildim mi ?
Size hak veriyorum lakin 8.sınıfı bitiren kardeşim var ve yakından takip ediyorum artık bir yıl bitmiş teog olmaz ise tek yazılı belge karneler kalıyor onuda şöyle düşünelim bazı öğretmenler vardır çoğu okulda da hala var öğrenciler arasında ayrımcılık yaparlar hepsine değil lafım fakat %20 böyle sevdiği öğrenciye fazladan puan verdiğini düşünürsek ne olacak veya a okulunda yapılan sınavlarla b okulunda yapılan sınavlar bir olacak mı anlatabildim mi ?