Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kendin çalışamıyormusun ? 2 kişi pek etik olmuyor bence kendin çalış![]()
Emin Ol Kendine Güven olur
kardeş aslında basit. bak şu şekilde çalış.
türkce => cümleler yüklemler vb konuları kavra
matematik => mantığı öğren. mesela karaköklü sayılarla ilgili ne yapmanı istiyor yapabil(örnek)
din => aslında basit dersi dinlesen yeter..
fen => buda öyle dersi dinle ve eve gelince bi tekrar et yeter
inkilap => 2. teog bilmem ama 1. teog da tamamen yoruma dayalıydı dersi dinlesen yeter..
ingilizce => tamamen kelime ezber. ben ezberlemedim. eleyerek yaptım denemede 8 yanlış çıktı en kötü dersim buydu. cümleyi kelimelere böl. mesela sallıyorum "My Name İs Hacker" şimdi biz bu cümleyi anlamadık diyelim. kelimlere bölelim. MY> benn demek Name > adım demek is bilmiyoz diyelim hacker burdan ben ve adımdan cümleyi anlarsın böyle eleye eleye yaptım ve 2 yanlış çıktı...
kardeş hiç çalışmana gerek yok be.. kursa git test çöz. dersi severek dinle. eve gidince 1 dersi 5 dk tekrar et yeter. ben bütün 6 dersten 12 yanlış çıkardım. türkçe kötüydü...
türkçe 5 yanlış
matematik full
din 2 yanlış
fen 1 yanlış
inkilap 2
ingilizce 2
bunu bu şekilde yaptım..
2 erkek yanyana ders çalışamaz 1 erkek 1 kız hiç yapamaz![]()
Kendin otur çalş yavaş yavaş olucak
2 erkek yanyana ders çalışamaz 1 erkek 1 kız hiç yapamaz![]()
Kendin otur çalş yavaş yavaş olucak
İnternetten ders çalışmayı hiçbir şekilde desteklemiyorum. Bilgisayara bakmak için bahaneden başka bir şey değil. Biri ile beraber çalışmanın hiçbir faydası olmaz. Bilgisayar düşüneceğine derse odaklan çalışırken. Önemli konuları not al ki daha sonra tekrar edebilesin. Ayrıca şuan da arkadaş arıyacağına çalışmaya başla mesela![]()