Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapılamaz diye biliyorumBenim pc baya düşük olduğundan dolayı bnde Termux la yapmak istiyorum peki ya bu şuan da termuxda BruteForce ile mümkün mü? Yani şuanda çalışan kodlar var mı?
Dostum pc düsük kalite ise ubuntu kur perfonmas olarak biraz atırı, termuxla brut fort yapılmıyor ben çok kez denedim olmuyorBenim pc baya düşük olduğundan dolayı bnde Termux la yapmak istiyorum peki ya bu şuan da termuxda BruteForce ile mümkün mü? Yani şuanda çalışan kodlar var mı?
sistemi yazayım en iyisi sistemde denmez kiDostum pc düsük kalite ise ubuntu kur perfonmas olarak biraz atırı, termuxla brut fort yapılmıyor ben çok kez denedim olmuyor
İyi forunlar..
Ubuntu yazılımın geliştiri benim tablete çöp ama ama termuxtaki ubuntu iyi geliyor pcdeki gereksiz her şeyi sil format at eğer parça değistire bikiyorsa kırıtik önemli parçaları değistirsistemi yazayım en iyisi sistemde denmez kiwin 7 32 bit 2 gb ram var bi şey yapılmaz muhtemelen
![]()
teşekkürler denerim.Ubuntu yazılımın geliştiri benim tablete çöp ama ama termuxtaki ubuntu iyi geliyor pcdeki gereksiz her şeyi sil format at eğer parça değistire bikiyorsa kırıtik önemli parçaları değistir
evet yapilabilir ama saglam wordlistiniz olmasi lazim iyi forumlarBenim pc baya düşük olduğundan dolayı bnde Termux la yapmak istiyorum peki ya bu şuan da termuxda BruteForce ile mümkün mü? Yani şuanda çalışan kodlar var mı?
Merhaba Elbette Yapılabilir..Ama şunu unutmayınız ki , Brute Force İçin Çok iyi Passlistler gerekli ;Benim pc baya düşük olduğundan dolayı bnde Termux la yapmak istiyorum peki ya bu şuan da termuxda BruteForce ile mümkün mü? Yani şuanda çalışan kodlar var mı?