Arkadaşlar Ben şimdi Bir Siteye HACKED By xpV Yazıcam Ama Nasıl YAZİCAM Ve karşıdaki Kişi siteye Görünce HACKED by xpV yazısını görecek nasıl yapabilirim termux ile?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kanka bir de zahmet olmasa bana termux a özel bir sqlmap tarayıcısı atar mısın
şu python2 sqlmap.py "Account Suspended" --dbs deki id=50 nekonuyu inceleyebilirsin.Termux Sqlmap Kurulumu/Database Çekimi
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri Bugün ki konumda sizlere termux üzerinden nasıl sqlmap kurulur? Nasıl database çekilir bunu anlatacağım.Hadi konuya geçelim. İlk önce termuxu açıyoruz ve vereceğim komutu giriyoruz. pkg install git Daha sonra şu komutu giriyoruz: apt update Bu işlemleri...www.turkhackteam.org
konuyuTermux Sqlmap Kurulumu/Database Çekimi
Selamun aleyküm değerli forum üyeleri Bugün ki konumda sizlere termux üzerinden nasıl sqlmap kurulur? Nasıl database çekilir bunu anlatacağım.Hadi konuya geçelim. İlk önce termuxu açıyoruz ve vereceğim komutu giriyoruz. pkg install git Daha sonra şu komutu giriyoruz: apt update Bu işlemleri...www.turkhackteam.org
ama hocam gerçekten bu konular alaylı öğrenmek baya zor en iyisi ünide veya bi kursta örgün eğitim alıp youtube veya udemydeki kursları üzerine izlemek faydalı olur çünkü gerçekten alaylı öğrenmek bildiğin işkence.Temel atmadan bu işler yürümez, temel de kısa bir sürede atılsaydı hızlı bir şekilde bu işler öğrenilseydi şuan google'da çalışıyor olurdumDjango ileri seviye konular, backend daha teknik bir alan olduğu için direkt hiç bir şey bilmeyen biri 0 olan biri backend yapamaz. Her zaman 0 dan başlayan birine önerim web alanına girecekse eğer frontend öğrensin, HTML CSS javaScript öğrensin. sonrasında kütüphanelerini öğrensin. öyle öyle mantık oturuncaya kadar. Ufak çaplı projeler geliştirsin falan.
Web güvenliği zaten yazılım olmadan olmayacak bir şey. güvenliğin temeli yazılımdır. Bir kaynak kodunu görünce zafiyetin nerede olduğunu anlamak neden kaynaklandığını anlamak gerekiyor. Yazılım şart.
sqlmap hata veriyor klonladığımda inmedi diyor cd sqlmap diyorum bulunmadı diyorama hocam gerçekten bu konular alaylı öğrenmek baya zor en iyisi ünide veya bi kursta örgün eğitim alıp youtube veya udemydeki kursları üzerine izlemek faydalı olur çünkü gerçekten alaylı öğrenmek bildiğin işkence.
Alaylı olmak zor bir şey değil, gözünüz de büyütmeye gerek yok. YouTube, Udemy, BTK akademi gibi yerlerden eğitim almak önemli. Özel bir kursa da kayıt olabilirsin, Bootcamplere de katılabilirsin. Bu işlere yatkın olmak, sevmek önemlidir.ama hocam gerçekten bu konular alaylı öğrenmek baya zor en iyisi ünide veya bi kursta örgün eğitim alıp youtube veya udemydeki kursları üzerine izlemek faydalı olur çünkü gerçekten alaylı öğrenmek bildiğin işkence.
Hulk var onu vericembana verirmisin lazımda.
ortada site yok neyi yapmaya çalışıyorsun?şu python2 sqlmap.py "Account Suspended" --dbs deki id=50 ne