Termux script hesap ismi ve şifre gözüküyor

officialsuayip

Yeni üye
21 Ara 2022
6
0
Lütfen sorununuzu en başından anlatın, ve lütfen yazım kurallarına dikkat edin, ne kadar hızlı anlaşırsak problemler o kadar hızlı çözülür.
Ilk olarak kendi olusturdugum siteye script yerleştiriyorum ve o scriptler canlaniyo sonra Termux da bi kod yazdiktan sonra kullanici adi ve şifresi gozukuyor ve bu toolun ismnie veya ne yapmam lazim kullanici adi ve şifrelri gormek için
 
16 Şub 2021
78
24
Uzay - Zaman
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.