Termux ve Kali Linux Tool Kurma +3 Tool

Merhaba THT üyeleri. Termux ve Kali Linux Toolları nın kurulum kodlarını bulabileceğiniz siteyi açtim. Şuan sadece 3 Tool Var. Site Linki bu.

Son düzenleme:
Neocities adı altında. html css js gibi web dosyalarını kendi reklamını yaparak paylaşıyor. Ücretsiz olarak tüm özelliklerini kullanabilirsiniz, ama site kendi adını yazmak zorunda, yani site böyle bir gereklilik oluşturmuş.
vercel kullanabilrsin dostum. github a kendi html dosyalarını at ve sadece kurulum yap

Merhaba THT üyeleri, site açtım tht için. Şuan sadece hydra tool u var kurulum kodlarını paylaşıyorum. Site alin beyler
burda bir konu işlenmiş mesela şimdi 2 konu 3 konu felan derken bunları tek tek sayfa ve link şeklindemi olucak yoksa index.html gibi bir sayfa ona her işledigin konuyu ekleyip yaptıgın sayfayı link olarak oraya ekleyecekmisiniz öyle olursa tabiki güzel olur

burda bir konu işlenmiş mesela şimdi 2 konu 3 konu felan derken bunları tek tek sayfa ve link şeklindemi olucak yoksa index.html gibi bir sayfa ona her işledigin konuyu ekleyip yaptıgın sayfayı link olarak oraya ekleyecekmisiniz öyle olursa tabiki güzel olur
Hocam siteyi değiştirdim google blogspot ile yaptım birazdan onu atarim github linkini de eklicem toollarin

Tek tek ayrı ayrı siteler oluşturmaktansa tek bir platform oluştur, blog sayfası gibi mesela sonrasında eklemek istediğin yazıları tek bir platform da tek domain ve hosting çatısı altında sunarsın. Mesela örneksite/hydra veya örneksite/nmap gibi. Bu hem projenin optimizasyonunu sağlayacak hemde her ne kadar ücretsiz de olsa cebi koruyacak. Ki senin yerinde olsam adam akıllı bir domain + hosting satın alırdım beni kısıtlayan, sınırlı şey veren domain + hosting firmalarına karşıyım.

Tek tek ayrı ayrı siteler oluşturmaktansa tek bir platform oluştur, blog sayfası gibi mesela sonrasında eklemek istediğin yazıları tek bir platform da tek domain ve hosting çatısı altında sunarsın. Mesela örneksite/hydra veya örneksite/nmap gibi. Bu hem projenin optimizasyonunu sağlayacak hemde her ne kadar ücretsiz de olsa cebi koruyacak. Ki senin yerinde olsam adam akıllı bir domain + hosting satın alırdım beni kısıtlayan, sınırlı şey veren domain + hosting firmalarına karşıyım.
Teşekkürler öneri için. Yani hocam domain hosting işini tam çözemedim ben. Böyle blogspot tan herkesin yararı için açtım.

hocama katılıyorum bu konuda nasıl oldunuz hocam biraz sahatsız diniz en son konuştugumuzda iyisiniz dir inşallah

hocama katılıyorum bu konuda nasıl oldunuz hocam biraz sahatsız diniz en son konuştugumuzda iyisiniz dir inşallah
İyiyim teşekkür ederim, ara ara ağrılarım vs oluyor, kulak çınlaması mide bulantısı, unutkanlık, algı kayıpları falan oluyor, çarşamba aylık kontrolüm var gidecem bakalım ne olmuş ne olmamış ilaç dozum yükselecek mi düşecek mi. Değer normal mi değil mi. Ben elimden giden işime üzülüyorum. Yine iş buldum işsiz değilim çok şükür ama üzülüyorum işte.

Teşekkürler öneri için. Yani hocam domain hosting işini tam çözemedim ben. Böyle blogspot tan herkesin yararı için açtım.
İyi yapmışsın, öyle çok üstüne düşmen gereken bir konu değil ha önemsiz demiyorum. Daha önemli şeyler var. UX design dediğimiz kullanıcı deneyimi çok önemli kullanıcı bir yazıyı okuduğu zaman farklı bir yazıyı okumak için can atmalı. UI kısmı da iyi olmalı. Daha modern, çağı takip etmiş, günümüze uygun bir UI tasarımı olmalı o da UX’i etkiliyor. Yazı fontları kullanılan renkler, renk uyumları gibi. Bu daha çok frontend devrloperın alması ve bilmesi gereken şeyler. Çok da takılmana gerek yok yani.

İyiyim teşekkür ederim, ara ara ağrılarım vs oluyor, kulak çınlaması mide bulantısı, unutkanlık, algı kayıpları falan oluyor, çarşamba aylık kontrolüm var gidecem bakalım ne olmuş ne olmamış ilaç dozum yükselecek mi düşecek mi. Değer normal mi değil mi. Ben elimden giden işime üzülüyorum. Yine iş buldum işsiz değilim çok şükür ama üzülüyorum işte.
hocam cok gecmiş olsun hepimiz akan bir nehir icinde saga sola carparak ilerliyoruz hayatta rabbim size bize hepimize saglık sıhhat versin inşallah belki daha iyi imkanlar işler için böyle olmak zorunda biz tahmin ediyoruz sebebler dairesinde ama kaderimiz bizi daha iyi yerlerede götürebiliyor her karanlıgın arkasında bir aydınlık oluyor her tepenin bir inişi her inişin bir yükselişi oluyor bunu diyorum cünkü bende hastalıklarla sınav olmuş biriyim ölücem ölür dedikleri dedigim yerde tam tersi oldu inşallah en kısa zamanda saglıkgınıza kavuşursunuz

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin

Geri

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.