Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl rootlu yapacağım.Cihazın rootlu değilse çalışmaz
Cihazın modelini + root yazarsan görürsün hangi rootu nasıl kurman gerektiğini, root yaparsan cihaz garanti dışı kalıyor bunu da bilmen de fayda varNasıl rootlu yapacağım.
Root sıkıntı bir iş bilmiyorsan hiç bulaşma, bir ton eksi yanı var yaparken yanlış bir şey yaparsan cihaz komple gider bilen birine yaptır.Nasıl rootlu yapacağım.
termuxa kurulan nethunter root istemez,nethunter ve nethunter rootless vardir ve termuxa rootless kurulabilir ama.eger yanlisim varsa ozurlu sayinizCihazın rootlu değilse çalışmaz
Başka yolu yokmu nethunter indirmemin.Cihazın modelini + root yazarsan görürsün hangi rootu nasıl kurman gerektiğini, root yaparsan cihaz garanti dışı kalıyor bunu da bilmen de fayda var
resmi sitesinde nethunter rootsuz cihazlar için uygundur root için rootless versiyonuna bakınız gibi bir ibare, soruyu soran kişi tekrardan dosyaları ve paketleri indirmeye çalışsın çünkü çalıştırmaya kalkınca böyle bir dosya yok diyortermuxa kurulan nethunter root istemez,nethunter ve nethunter rootless vardir ve termuxa rootless kurulabilir ama.eger yanlisim varsa ozurlu sayiniz
Abi ben kurulum videoları falan izledim orda full minimal nano var bendede var orda kali-arm64 cikiyo bende kali-armhf.resmi sitesinde nethunter rootsuz cihazlar için uygundur root için rootless versiyonuna bakınız gibi bir ibare, soruyu soran kişi tekrardan dosyaları ve paketleri indirmeye çalışsın çünkü çalıştırmaya kalkınca böyle bir dosya yok diyor
Sizin Telefonunuzun CPU Architecture,armv8 degil armv7 oldugundandir,armv8 64 bit,armv7 ise 32 bittirAbi ben kurulum videoları falan izledim orda full minimal nano var bendede var orda kali-arm64 cikiyo bende kali-armhf.
Nasil yapacağım.Sizin Telefonunuzun CPU Architecture,armv8 degil armv7 oldugundandir,armv8 64 bit,armv7 ise 32 bittir
Cihaz kaçaksa özellikle redmiler rootludur root atmak istiyorsan telefoncuya götür halleder onlarNasıl rootlu yapacağım.
J7 kanka tel.Cihaz kaçaksa özellikle redmiler rootludur root atmak istiyorsan telefoncuya götür halleder onlar