Teröre tescilli destek...

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
836
35
Ötüken
TERÖRE TESCİLLİ DESTEK...

Artık "ivedilikle" hareket edilecektir kurumlara gönderilen bu yazının ardından...

Başbakanın "kahramanları"na sınırsız imkânlar yetmemiş olacak ki, ABD Dışişleri Bakanı Clinton'un "Suriyeli Muhaliflere" yardımla
rın arttırılması talimatı böylece resmiyete dökülmüş oldu...

Peki, Esad tarafından boşaltılan Suriye sınır noktasındakilere gıda ve sağlık dışında bahsi geçen "DİĞER YARDIMLAR” ne olabilir?

Ortada bir savaş durumu var ve diğer ihtiyaçlarının ne olduğunu tahmin etmek zor olmasa gerek...

Sırf ABD taşeronluğu adına koordinatör vali atanacak kadar eli silahlı teröristler desteklendiğine göre bu sefer emir çok ciddi ve Hatay büyük olaylara gebe...

Ne diyelim;

“KULUN PLANI VARSA ALLAH’IN DA BİR PLANI VARDIR”

Bekleyip göreceğiz…


60681_451248734914336_1349760792_n.jpg
 

buruce1453

Yeni üye
10 Eki 2012
6
0
Bu ülkeye yaptıklarını ödeyecekler.Toplumu sorumsuzluğa alıştırmakla çok şey kazandılar,fakat sorumsuz olmayanlar intikamı alacktır.
 

mhmtdmrl03

Uzman üye
26 Ağu 2010
1,684
0
Hatay
Hataylıyım.
Suriye gerçeklerini bilmek ama bir şey yapamamak koyuyor.
Off'lamaktan başka bir şey yapamıyoruz.
-
 

mjeste

Üye
22 Tem 2010
109
0
antalya
okudum ; açıkçası ''diğerleri'' derken burdakı taşın altından bişey aramaya gerek yok ? diye düşünüyorum
 

db43

Katılımcı Üye
1 May 2013
799
0
root@db43
Türk devlet geleneğimizde böyle şeyler yoktur.Eğer başkalarının emperyalizmini eleştiriyorsak ve inandırıcı olmak istiyorsak bizim de başka devletlerin iç işlerine karışmamamız gerekir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.