The Dark Net

BEYDO

Üye
11 Tem 2019
76
0
Merhaba arkadaşlar .
Forumun bu deep web bölümüne bakıyorumda kayda değer bir link göremiyordum.
Hidden wiki nedir deep web kullanıcıları iyi bilir.
Şimdi buraya hidden wiki nin dedesini koyuyorum.Türk milleti olarak abartmayı severiz deep web de şöyle oluyor böyle oluyor katiller mafyalar falan filan.
Diğer linklerde olmaya bilir ama bu paylaşacağım linkde katili mafyayı bırak deep web in birinci katmanının neredeyse bütün linklerini sunuyorum.
Linklerin arasında katmanlara geçiş linkleri mevcuttur ancak quantuma ihtiyaç duyulabilir. Keyfiniz bol olsun.

Link: http://zzzz4y2xe7vwotcn.onion/
 

BEYDO

Üye
11 Tem 2019
76
0
Dünya üzerinde şu an 4 bilgisayar üretici firma quantum bilgisayarlar üretmek kardeşim. ancak quantum ağı diye bir şey mevcutmu bunu bilmiyorum ama şöyle bir denklem yaparsak sıfır telefon aldığınızda içinde şarj aleti ve kulaklığı mevcuttur demi. telefon olmasa tek başına şarj aleti yada kulaklık ne işlev görebilir. Böyle bir ağ mevcut ki o ağ için özel bilgisayar üretiyorlar. ve şuanda ünlü hacker gruplarından Anonymousun quantum bilgisayarlar kullandığı bilinmekte.

Zira deep web'in üst katmanlarına merdiven dayayarak çıkmıyorsunuz :D
 

BEYDO

Üye
11 Tem 2019
76
0
kusura bakma pedofili içeriği olmayan siteler paylaşıyorum .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

zarrokk

Üye
8 Haz 2019
75
0
katman diye birey bulunmamakta sadece diyelim ki 100 kişi kendi pclerini birbirine bağlayıp bir ağ oluşturmuşlar o ağa dahil olmak için elinde o ağın şifresi olması zorunlu.5. seviyemiş 6. seciyemi boş şeyler.Birde işte şunu diyorlar kimsenin ulaşamadığı yerler :).Bak al iki pc yi bağla birbirine interneti kes.O iki cihaza girip istediği bilgiyi alabilecek tek bir kişi dahi yoktur.Olay bundan mevcut.Ağa dahil olmak için ya elinde şifren olucak ya da ağda yönetici olarak bulunan pc yi ele geçirmen lazım reel olarak.
 

sydbarret

Üye
24 May 2012
177
0
Pedofililer için bir cennet adeta. Best Images benzeri bir linke tıkladım p*rno. Aşağılar rezalet. Child Porn yazıyor. Pedofili Cenneti sitenin başlığı abi şaka gibi. Hepside çalışıyor. Allah izleyene, izletene lanet etsin. Nasıl bir pislik zihniyet bu aklım almıyor. Deep Web denilen ergen saçmalığı an itibariyle benim için bitmiştir. Asıl kısmı meğerse bumuş; pedofili.
 
Son düzenleme:

12yim

Uzman üye
18 Ağu 2019
1,119
16
türkiye
dünya üzerinde şu an 4 bilgisayar üretici firma quantum bilgisayarlar üretmek kardeşim. Ancak quantum ağı diye bir şey mevcutmu bunu bilmiyorum ama şöyle bir denklem yaparsak sıfır telefon aldığınızda içinde şarj aleti ve kulaklığı mevcuttur demi. Telefon olmasa tek başına şarj aleti yada kulaklık ne işlev görebilir. Böyle bir ağ mevcut ki o ağ için özel bilgisayar üretiyorlar. Ve şuanda ünlü hacker gruplarından anonymousun quantum bilgisayarlar kullandığı bilinmekte.

Zira deep web'in üst katmanlarına merdiven dayayarak çıkmıyorsunuz :d

quantum agı mevcut degıl 6.sevıyeye normal bı sekılde gırebılırsın 4 sart var


1.linux
2.tor
3.chaos vpn (sanırım olmayabılırde)
4.rauter

bunlarla rdos uzantılılara gırebılırsınız
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.