THE MEYDAN? (-KaraLeke-)

-KaraLeke-

Uzman üye
24 Haz 2012
1,200
0
I Don't Know
Üzerinde çok çalışılmış bir çalışma gerçekten. Ben bütün çalışmalarıma bunu demem. Her pixelde ayrı bir emek var ;)

2bkh.jpg


ÖNCEKİ HALİ

5x0m.jpg
 

BarisJKaraali

Kıdemli Üye
5 May 2013
2,653
0
Istanbul
Aga çok iyi olmuş
+olarak arabanın üstündeki atatürk resmine blur katabilirdin çünkü png olduğu çok belli ve THT yazısınn üstündeki ateşi biraz genişe alabilirdin :D
ama bunlar küçük şeylre sonuç olarak "perfect" :)
 

-FOX-

Kıdemli Üye
23 Eki 2011
4,675
0
kocaeli
üzerinde çalışılmış ama önizlemesiz yaptın sanırım.çalışma da bişiler yapmaya çalışmışsın ama yerleştirmeler çok amatörce olmuş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.