Merhaba Arkadaşlar Ben The Spyware Bugün Sizlere DDos,Dos,Botnet Saldırısı Nasıl Yapılır Onu Anlatacağım Hadi Başlayalım
Not:Benim Konularım Genelde Pentest/Sızma Testi İle İlgili Olacaktır..!
Dos Attack

Evet İlk Olarak Dos Attack Yani Denial Of Service Attack Dan Başlayalım
Dos Attack Açılımı Az Önce Dediğim Gibi Denial Of Service Attack dır !
Peki Ne Bu Dos Attack ? Dos Attack Tek Bir Ana Makin dan Oluşan Saldırıya Denir
Günümüzde Pek Bir Etkisi Yoktur Doğada Güçlü Olan Kazanır Mantığıyla Çalışan Bir Saldırı Türüdür Aslında Doğada Güçlü Olan Kazanır Derken Şunu da Anlamalıyız Önemli Olan Güç
Yani Dos Attack İle Site Çöker mi Evet Ama İşte Etkili Bir Saldırı Olması Gerekir Bir Çok Forumda
Çökmez Derler Fakat Bu Saldırının Gücüne Bağlıdır O Yüzden Doğada Güçlü Olan Kazanır.
Neden Çökmez Derler Çünkü Günümüzde Sadece Uyduruk Programlar Kullanırlar Ve Oha DDos Saldırısı Yaptım Derler Garibim
Dos Attack Nasıl Atılır ?
Şu Sesi Duyar Gibiyim Ulan Madem O Kadar Biliyorsun Anlat Lan Gerçek Dos Attack Nasıl Yapılır
Arkadaşlar Öncelikle Şunu Bilmenizi İsterim Bu İş İçin Para Basmanız Ya Da Kendi Programınızı Yapmanız Lazım Yani Biraz Mantıklı Düşünün Bu Kadar Basit Olsa Dünyada Site mi Kaldırdı ?
İlk Önce Nasıl Yapılacağını Anlatmadan Önce Şu Terimi Anlatayım bir sisteme yapılan düzenli saldırılar sonucunda sistem çalışamaz ve hizmet veremez hale gelir. Ayrıca DoS saldırılarıyla hedef sisteme ait kaynakların tüketilmesi de amaçlanır. Bu saldırı önemli sunucuların servis vermeyi durdurması gibi büyük sorunlara yol açabilir.Yani Saldırının Zararı Bu Sisteme Paketler Yollayarak Sistem Yavaşlar Durur Çöker Bunlardan Birisi Olabilir Peki Ne Bu Paketler Ping Şimdi Diyeceksiniz Hani Ping İşe Yaramıyordu ? Birazdan Bu Sorunun Cevabını Alacaksınız
Şimdi Gerçek Dos Attack Yapmak Ve Tek Başına Çökertmek İstiyorsanız Ya Kendi Programınızı Yazacaksınız Ya Da Baya Bir Para Basacaksınız Şimdi Neylere Para Basmanız Gerekiyor Bir Bakalım..
VDS/VPS
Evet Arkadaşlar Bu Sanal Sunuculara İyi Bir Para Basmanız Gerekiyor
Ama Öyle 400-500 Değil Baya Bir Para Basmanız Gerekiyor Tercihim VDS dir
VDS Ne Derseniz..
VDS(Virtual Dedicated Server), sunucunun kullanım tasarrufunun tamamının kullanıcıya ait olduğu bir özel sanal sunucu hizmetidir. Sunucuların her birinin üzerinde, kendine ait donanım bileşenleri ayrı olarak yer almaktadır. Üzerinde birbirinden bağımsız işletim sistemi ve sunucu yazılımları barındırır.

Hani Diyorduk Ya Programlar İle Saldırı Yaparsanız Kendi İnternetinize Yazık Olur Diye Ha İşte Bu VDS ve VPS ler Senin İnternetinden Yemesini Engelliyiyor Ve Onların İnternetini Kullanıyor Elbete Onların İnterneti Normal Ev İnterneti Değil Baya Bir Hızlı İnternet Bu Da Saldırıda Büyük Bir Etki Yaratıyor Benim Size Tercihim VDS Ama Bir Bakalım VPS De Neymiş..

Vps, Virtual Private Server (Paylaşımlı Özel Sunucu) cümlesinin kısaltmasıdır. Vds ise Virtual Dedicated Server (Paylaşımlı Ayrılmış Sunucu) cümlesinin kısaltmasıdır. Temel olarak her iki sisteminde mantığı fiziksel bir makinenin içerisinde bir çok sanal sunucu çalıştırmaktır.
Bu Arada Öyle Normal VDS/VPS Almayın Saldırıya Açık Bir VDS VPS Alın Bunları İnterneten Araştırabilirsiniz Tamam Şimdi VDS/VPS Aldınız Şimdi Server Kiralayın Yani Sunucu Kiralayın Elbete Bunu Da Paralı Yapın Server Yani Başka Bir Değişle Sunucu Nedir Derseniz..

Sunucu, bilgisayar ağlarında, diğer ağ bileşenlerinin erişebileceği, kullanımına vei /veya paylaşımına açık kaynakları barındıran bilgisayar birimi. Bir ağda birden fazla sunucu birim bulunabilir. Karşıtı istemci dir ! Diyor Google Amca
Şimdi Güçlü Bir Dos Scripti Alın Hammer Pek Önermem Goldeneye Slowloris Gibi Scriptler İyi
Bu Scriptleri Forumda Bulabilirsiniz Var mı Bilmiyorum Ama Vardır Herhalde A A A Buldum
http://www.turkhackteam.org/web-ser...is-ddos-programi-kullanimi-indirme-linki.html
http://www.turkhackteam.org/web-server-guvenligi/1399499-goldeneye-python-ddos-exeower.html
Ve Arkadaşlar Ayrıca Dos Programı (SATIN ALABİLİRSİNİZ) Bakın Özellikle Satın Alın Diyorum
! Mesala Şu..
https://ddos-guard.net/en?utm_sourc...IrpfB0ubU2AIVHWcZCh3hmgC0EAAYAiAAEgJ2qvD_BwEi
Elbete Bundan Daha İyi Programlar da Var Onları Satın Alabilirsiniz Araştırırsanız Bulursunuz
Ne Kadar Pahalı O Kadar İyi
DDos Attack
DDos Attack Yani Denial of Service, internete bağlı bir hostun hizmetlerini geçici veya süresiz olarak aksatarak, bir makinenin veya ağ kaynaklarının asıl kullanıcılar tarafından ulaşılamamasını hedefleyen bir siber saldırıdır.
https://www.youtube.com/watch?v=ovK1UVJ93UU
Şu Video İzleyebilirsiniz
Arkadaşlar DDos Mantığı Bir Çok Bilgisayarla Saldırı Yapılmasıdır Ve Tehlikeli Bir Saldırıdır
Yani Birlikten Güç Doğar Diyebiliriz
Nasıl Yapılır Derseniz Dos Saldırısı Nasıl Yapılır Diye Anlatım Oradaki Şeyleri Bir Çok Makineden Yapın Peki Bu İş İçin Kaç PC Lazım ? Bu Çok Saçma Bir Sorudur Bu Siteye Bağlıdır Yani FBI Sitesine Saldıracaksanız 500-600 Pc Geçmesi Lazım Burada Sadece Kapasite Önemli Değil Siteyi FBI Hackerları Da Koruyor Ama Şöyle Bir Şey Var Belirli Bir PC Sayısından Sonra Bunun Bir Önemi Yok Yani Şöyle Diyebiliriz Siz Ne Kadar Sele Karşı Boğulmamaya Çalışıp Önlemler Alıyorsanızda O Selin Belirli Bir Etkisinden Sonra Alına Bilecek Pek Bir Önlem Yokturabi
Umarım Anlatabilmişimdir Diğer Konumda Botnet den bahsedeceğim Biraz Yoruldum İyi Günler
Diğer Konumda BOTNET PİNG ve diğer şeylerden anlatacam
Moderatör tarafında düzenlendi: