Merhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır sizlere sunmak istediğimiz projenin duyurusunu yapmanın heyecanını yaşıyorum. Bildiğiniz üzere THT olarak her zaman yenilikleri sizlere en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda üzerinde uzun süredir çalıştığımız projemizin son aşamasına geldik. Çok yakında sizlerle buluşacak bu proje ile birlikte THT tamamen yeni bir sisteme geçmiş olacak.
Yeni Sistem: THT Akademi
Eğitim almak isteyen herkes THT Akademi üzerinden başvuru yapabilirler.
Normal ekip başvurusu yapmak isteyenler ise “Tim & Ekip Alımları” bölümünden başvurularını yapabilirler.
Normal ekip başvurusu yapmak isteyenler ise “Tim & Ekip Alımları” bölümünden başvurularını yapabilirler.
Eğitim Süreci ve Sertifikalar
THT Akademi’ye katılan her stajyer üye, “Öğrenci” statüsünde olacaktır.
Eğitimler, Akademi’nin deneyimli eğitmenleri tarafından videolu dersler şeklinde sunulacaktır.
Eğitimini başarıyla tamamlayan her stajyer, THT adına resmi bir sertifika almaya hak kazanacak ve bu doğrultuda asistanlık ataması yapılacaktır.
Yeni sistemimizle birlikte THT topluluğunun daha güçlü ve profesyonel bir hale geleceğine inanıyoruz.
Çok yakında başvuru bağlantılarını ve tüm detayları sizlerle paylaşacağız.
Şu anda sitemizin %95’i hazır durumda! Sadece son kontrolleri yapıyoruz.
Her şey tamamlandığında THT Akademi’nin resmi sitesini sizlerle paylaşacağız.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu projede özveriyle emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Başta Ar-Ge Ekibi, Medya & Tasarım Ekibi ve Moderasyon Ekibi olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Projemize katkı sağlayan değerli yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
@'Adige ,@Thereaqerx ,@ArchieN, @DarkS0LDIER , @DOKTR1N , @0x1A7 , @By Birkan , @MemoryTiger , @Watnea , @Yusefuyn
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
THT Akademi Resmi Logosu
Değerli üyeler,
Bu paylaşımda, THT Akademi projemiz için hazırlanan sitenin amacını ve işleyişini sizlere görsellerle kısaca aktaracağım.
ANASAYFA
Arkadaşlar, yukarıda gördüğünüz görsel sitemizin ana sayfa yüzünü göstermektedir.
Şimdi sizlere sitenin bölümlerini kısaca tanıtacağım
Eğitimler, Akademi’nin deneyimli eğitmenleri tarafından videolu dersler şeklinde sunulacaktır.
Eğitimini başarıyla tamamlayan her stajyer, THT adına resmi bir sertifika almaya hak kazanacak ve bu doğrultuda asistanlık ataması yapılacaktır.
Yeni sistemimizle birlikte THT topluluğunun daha güçlü ve profesyonel bir hale geleceğine inanıyoruz.
Çok yakında başvuru bağlantılarını ve tüm detayları sizlerle paylaşacağız.
Şu anda sitemizin %95’i hazır durumda! Sadece son kontrolleri yapıyoruz.
Her şey tamamlandığında THT Akademi’nin resmi sitesini sizlerle paylaşacağız.
Bu projede özveriyle emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Başta Ar-Ge Ekibi, Medya & Tasarım Ekibi ve Moderasyon Ekibi olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Projemize katkı sağlayan değerli yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
@'Adige ,@Thereaqerx ,@ArchieN, @DarkS0LDIER , @DOKTR1N , @0x1A7 , @By Birkan , @MemoryTiger , @Watnea , @Yusefuyn
THT Akademi Resmi Logosu
Değerli üyeler,
Bu paylaşımda, THT Akademi projemiz için hazırlanan sitenin amacını ve işleyişini sizlere görsellerle kısaca aktaracağım.
ANASAYFA
Arkadaşlar, yukarıda gördüğünüz görsel sitemizin ana sayfa yüzünü göstermektedir.
Şimdi sizlere sitenin bölümlerini kısaca tanıtacağım
Sayfanın üst sağ kısmında bulunan “Forum Başvuru” bölümünden başvurularınızı kolayca yapabilirsiniz.
Bu kısım, ekiplere katılmak veya stajyer alımı için kullanılacaktır.
Bu kısım, ekiplere katılmak veya stajyer alımı için kullanılacaktır.
Üst menüde yer alan “Kurslar” sekmesine tıklayarak tüm ekiplerin sunduğu eğitim kurslarını görebilirsiniz.
Her ekibe ait eğitim içerikleri bu bölümde listelenmektedir.
Her ekibe ait eğitim içerikleri bu bölümde listelenmektedir.
Hepimizin bildiği gibi, her sitenin bir “Hakkımızda” bölümü bulunur.
Bu alanda THT ve THT Akademi hakkında hazırlanmış bilgilendirici bir metin yer almaktadır.
Bu alanda THT ve THT Akademi hakkında hazırlanmış bilgilendirici bir metin yer almaktadır.
Herhangi bir sorun yaşadığınızda veya merak ettiğiniz bir konu olduğunda, ''İletişim'' bölümü bulunur.
THT Akademi Yönetimi ve Admin ekibi ile iletişime geçebileceğiniz bölümdür.
NOT
Ek olarak, THT Akademi’nin mobil versiyonu da hazırlanmıştır.
Yakında paylaşacağımız site bağlantısı üzerinden herkes, mobil cihazlarıyla da eğitimlere katılabilecektir.
Yukarıda bahsettiğim THT Akademi Ana Sayfa kategorisi için, her kategoriye ait görselleri aşağıda paylaşacağım.
HAKKIMIZDA
KURSLAR
FORUM BAŞVURU
İLETİŞİM
GİRİŞ YAP
Bu projeyi sizlere sunmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum.
Forumumuza hayırlı olmasını diliyor, herkese iyi forumlar dilerim!
THT Akademi Resmi Telegram Kanalı İçin Tıkla!
Thereaqerx
Saygılarımla
Medya&Tasarım Ekibi Lideri
ÜDY ADINA
THT Akademi Yönetimi ve Admin ekibi ile iletişime geçebileceğiniz bölümdür.
NOT
Ek olarak, THT Akademi’nin mobil versiyonu da hazırlanmıştır.
Yakında paylaşacağımız site bağlantısı üzerinden herkes, mobil cihazlarıyla da eğitimlere katılabilecektir.
Yukarıda bahsettiğim THT Akademi Ana Sayfa kategorisi için, her kategoriye ait görselleri aşağıda paylaşacağım.
HAKKIMIZDA
KURSLAR
FORUM BAŞVURU
İLETİŞİM
GİRİŞ YAP
Bu projeyi sizlere sunmaktan gerçekten büyük bir mutluluk duyuyorum.
Forumumuza hayırlı olmasını diliyor, herkese iyi forumlar dilerim!
THT Akademi Resmi Telegram Kanalı İçin Tıkla!
Thereaqerx
Saygılarımla
Medya&Tasarım Ekibi Lideri
ÜDY ADINA
Moderatör tarafında düzenlendi: