Ellerinize sağlı güzel bir proje turkhackteam farkıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha ortada birşey yok ki nesi güzel anlayamadım.Ellerinize sağlı güzel bir proje turkhackteam farkıyla
Ortada çok şey var, en başta emek var. THT Akademi yakında kullanıma açılacak, sabır ve hoşgörü içinde beklemede kalın.daha ortada birşey yok ki nesi güzel anlayamadım.
Arkadaşım yakında açılacak onu bende biliyorum 3 kasımda duyurusu yapıldı hala açılacak orası ayrı daha proje yayınlanmamışken güzel proje vs deniyor belkide 2 3 tane youtube videosu konulacak al akademi bu denilecek (öyle olacağını düşünmüyorum bu arada)bi yayınlansın ondan sonra herkes yorumunu yapar zaten.Ortada çok şey var, en başta emek var. THT Akademi yakında kullanıma açılacak, sabır ve hoşgörü içinde beklemede kalın.
Sadece eğitmen eksiği var, halledince direkt yollayacaklar. İnanın çok az kaldı.daha ortada birşey yok ki nesi güzel anlayamadım.
Mesela oda ayrı bir sıkıntı 3 kasımda yüzde 95 i bitti diye adminler açıklama yapıyor nerdeyse 6 ay geçti yüzde 5 i bir türlü bitmedi eğitmen çıkmaz ise 2 sene daha o zaman 2 sene daha mi bekleyeceğiz mesela şahsen site tamamen bitmeden duyuru yapılmaması fikrindeyim bende merakla bekliyorum ama çok az kaldığını da düşünmüyorum. Bu arada niyetim projelemeyi kötülemek değil proje güzel olacaktır ona inanıyorum ama yöneticileri eleştirmek de hakkımız diye düşünüyorum.Sadece eğitmen eksiği var, halledince direkt yollayacaklar. İnanın çok az kaldı.
Haziran ayında CSL2 ile beraber açılış yapılmasını planlıyoruztahmini açılış tarihi belirlendimi?