EyvallahBaşvurmamak için kendimi sıkıyorum
Katılacaklar başarılar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılacaklar başarılar.
Katılacaklar başarılar.
Hocam nerden doldurcax bu formu ilk kez katılcagımdaHayırlı olsun, katılacaklara başarılar.
Hocam nasıl gonderşcez bunuLütfen konuyu tam okuyunuz. Yanlış veya eksik başlık, eksik içerik gönderenlerin başvuruları kesinlikle değerlendirmeye alınmayacaktır. Formu kopyalayıp, cevapları ayrılan yan kısma yazarak doldurunuz ve öyle gönderim yapınız.
Başvuru için; konu içerisinde belirtilen formu eksiksiz doldurarak Başvuru@THT hesabına Özel Mesaj yolu ile "ANKA Red Team Başvuru" başlığı ile gönderiniz.Hocam nasıl gonderşcez bunu
Teşekkür ederim hocamBaşvuru için; konu içerisinde belirtilen formu eksiksiz doldurarak Başvuru@THT hesabına Özel Mesaj yolu ile "ANKA Red Team Başvuru" başlığı ile gönderiniz.
Yüksek ihtimalŞuanda siber tarafında bilgim yok fakat öğrenmek istiyorum ve hatta başlicam da yine de katılabilir miyim ?
Yes gönder başvuruyu değerlendirilirŞuanda siber tarafında bilgim yok fakat öğrenmek istiyorum ve hatta başlicam da yine de katılabilir miyim ?