Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz de başvurabiliyor muyuz ?Güncel
biz de başvurabiliyor muyuz ?![]()
Kuralları bi okudum da , hiyerarşi ile aram yok işte ondan kaybediyorum (herkese karşı değil).Tabi ki
Yukarıda belirdiği gibi:telefon numarası neden isteniyor ? herhangi bir gruba vs davet edilmeyecek ise ? neden kişisel şeyleri paylaşmak zorunda kalıyoruz ? ankanın benden öğrenebileceği bir çok şey vardı ama numara işi olmamış.
Allah aşkına, KVKK adı altında neler dönüyor bu forum içerisinde bir bilseniz.. bir de forum yöneticileri, yetkilileri, bu forum da neden nick var? özel şeyler paylaşılmıyor ? neden sadece yöneticiler de var? neden numara istiyorlar ? düşünüyor musun ? kaç yaşındasın mesela ?Yukarıda belirdiği gibi:
- Başvuru formunda iletilen bilgiler KVKK Politikamızda belirtildiği üzere üçüncü şahıslar ile kesinlikle paylaşılmamaktadır.
Basit bir örnekle açıklamak gerekirse; bir forum admini olduğunuzu düşünün. Binlerce üyenin kayıtlı bulunduğu bir platformda, başvuru yapan herkese doğrudan yetki verilip yöneticilik görevi teslim edilmez. Yönetici olarak seçilecek kişilerin belirli kriterleri karşılaması, platform kurallarına uygun hareket etmesi ve güvenilirliğini kanıtlaması beklenir.Allah aşkına, KVKK adı altında neler dönüyor bu forum içerisinde bir bilseniz.. bir de forum yöneticileri, yetkilileri, bu forum da neden nick var? özel şeyler paylaşılmıyor ? neden sadece yöneticiler de var? neden numara istiyorlar ? düşünüyor musun ? kaç yaşındasın mesela ?
Sonuçta anonim bir hacker sayfası...
"belirli kriterleri karşılaması ve platform kurallarına uygun hareket etmesi, güvenlirliği sağlaması" telefon numarasıyla yapılamayacak bir durum... kişiyi telegram ile de takip edebilirsiniz, eskiden skype vardı ts3 vardı kimlerde telefon numaraları vardı verirdi ? forum 2 3 sene önceye kadar numara mı istiyordu ? bu forum 2002 den beri mi açık yanlış hatırlamıyorsam... 20 yılı aşkın süredir telefon numarası olmadan ilerletilebiliyor, şuan da ki farkı çok merak ediyorum... oldu ki numarayı aldın forum kurallarına uygun olmayan bir şey yaptı ve forumdan kovuldu... ee ne olacak? bir kişinin telefon numarası sizinde KVKK kapsamında belirttiğiniz gibi şahsi özel bir numaradır. Verdiğiniz cevap hiç bir şekilde tatmin edici olmamıştır. Teşekkürler.Basit bir örnekle açıklamak gerekirse; bir forum admini olduğunuzu düşünün. Binlerce üyenin kayıtlı bulunduğu bir platformda, başvuru yapan herkese doğrudan yetki verilip yöneticilik görevi teslim edilmez. Yönetici olarak seçilecek kişilerin belirli kriterleri karşılaması, platform kurallarına uygun hareket etmesi ve güvenilirliğini kanıtlaması beklenir.
Yazdıklarınızı anlıyorum ancak burada gözden kaçan nokta şu: Bu bilgi standart üyelik için değil, yönetici başvurusu için talep ediliyor. Yani forumu sadece kullanan değil, forum içerisinde yetki sahibi olacak kişilerden bahsediyoruz."belirli kriterleri karşılaması ve platform kurallarına uygun hareket etmesi, güvenlirliği sağlaması" telefon numarasıyla yapılamayacak bir durum... kişiyi telegram ile de takip edebilirsiniz, eskiden skype vardı ts3 vardı kimlerde telefon numaraları vardı verirdi ? forum 2 3 sene önceye kadar numara mı istiyordu ? bu forum 2002 den beri mi açık yanlış hatırlamıyorsam... 20 yılı aşkın süredir telefon numarası olmadan ilerletilebiliyor, şuan da ki farkı çok merak ediyorum... oldu ki numarayı aldın forum kurallarına uygun olmayan bir şey yaptı ve forumdan kovuldu... ee ne olacak? bir kişinin telefon numarası sizinde KVKK kapsamında belirttiğiniz gibi şahsi özel bir numaradır. Verdiğiniz cevap hiç bir şekilde tatmin edici olmamıştır. Teşekkürler.
Lütfen beni yanlış anlamayın, muhalefet olmaya çalışmıyorum fikrimi açıklıyorum.