Benim adım Kod Yeşil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil .Anliyorum gruba ciddi üyeler aliyorsunuz fakat bu kadari fazla degilmi? bana epey gereksiz geldi bu bilgileri vermek
Ekibe alınacakların anonim olması sizdece çok mantıksız bir fikir değilmi ekibe gelen herkes şaklabanlık yapsın kimin ne olduğu bilinmesin gerçekten düzeni böyle sağlayamayız arkadaşlar sizde bizi anlayın ekibe katılmak isteyen arkadaşlar eğer ciddi olarak bu işi yapacaksa guruba katılmaları bizim içinde güzel olur
Emin olmayan bu formun 2002de kurulduğunu anlaması lazım 2002den beri Türkiyenin En büyük ekibiyiz ne olduğu belirsiz hack guruplarından değiliz eğer klübe katılmak istiyorsanız iyice bir araştırn derimEkibe alınacakların anonim olması sizdece çok mantıksız bir fikir değilmi ekibe gelen herkes şaklabanlık yapsın kimin ne olduğu bilinmesin gerçekten düzeni böyle sağlayamayız arkadaşlar sizde bizi anlayın ekibe katılmak isteyen arkadaşlar eğer ciddi olarak bu işi yapacaksa guruba katılmaları bizim içinde güzel olur
tamam sen sadece nick le katılAnliyorum gruba ciddi üyeler aliyorsunuz fakat bu kadari fazla degilmi? bana epey gereksiz geldi bu bilgileri vermek