THT Beşiktaş J.K. 1903 Fun Clup

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Biz ne yaralar aldığımız yıllarda şampiyon olduk, yine olacağız...

Elbette, kesinlikle İdeaLİST'e katılıyorum. Bunlar bizim için atlatamayacağımız şeyler değil, Beşiktaş geçmiş yıllarda çok daha zor koşullardan kendi kendini sınırsız bir şekilde yaratarak çıkmasını bilmiştir. BJK bağlayıcıdır. Niteliğe dayanan tecrübesini nerede ne zaman değerlendireceğini iyi bilir! Diğerlerinden farkı da budur.
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
Elbette, kesinlikle İdeaLİST'e katılıyorum. Bunlar bizim için atlatamayacağımız şeyler değil, Beşiktaş geçmiş yıllarda çok daha zor koşullardan kendi kendini sınırsız bir şekilde yaratarak çıkmasını bilmiştir. BJK bağlayıcıdır. Niteliğe dayanan tecrübesini nerede ne zaman değerlendireceğini iyi bilir! Diğerlerinden farkı da budur.

katılıyorumda nerelerdesiniz fan açık siz yoksunuz. :)

kurucu ?
 
Nihat beklentileri karşılayamadı

FEF36CD138389243A8EC3531x.jpg

Beşiktaş'a sezon başında İspanya'nın Villarreal takımından büyük umutlarla transfer edilen milli futbolcu Nihat Kahveci, şu ana kadar gösterdiği performansla siyah-beyazlı camianın beklentilerini karşılayamadı..


Beşiktaş'ta eski günlerinden uzak bir görüntü sergileyen ve sezon başı hazırlık kampı geçirmediği için form tutmakta zorlanan milli futbolcu, siyah-beyazlı takımın bu sezon oynadığı bazı maçlarda kötü performansı nedeniyle de zaman zaman tribünlerin tepkisini çekti.

Bu sezon 13 Turkcell Süper Lig, 4 Avrupa Şampiyonlar Ligi, 1 de TFF Süper Kupa maçı olmak üzere toplam 18 resmi maçta forma şansı bulan Nihat, toplam 1128 dakika sahada kaldı ve sadece 1 gol atabildi.

Siyah-beyazlı formayla Turkcell Süper Lig'in 9. haftasındaki Kasımpaşa maçında takımının ilk golünü kaydeden Nihat, oynadığı diğer karşılaşmalarda ise gol yollarında başarılı olamadı.
http://galeri.fotomac.com.tr/index.php?galerisec=4838

BOBO'DAN DAHA FAZLA ŞANS BULDU

Son olarak Manisaspor ile oynanan lig maçında gösterdiği kötü performans ve kaçırdığı goller nedeniyle eleştirilen Nihat, takımın bu sezonki en golcü futbolcusu Bobo'dan daha fazla forma şansı buldu.
İki futbolcu da 18'er resmi maçta forma giyerken, Nihat 1128 dakika sahada kaldı, Bobo ise oynadığı 1099 dakikada takımı adına toplam 6 gole imza attı.

TOPLAM MALİYETİ 15 MİLYON AVRO

Bu sezon 4 milyon 250 bin avro bonservis ücreti ve yıllık 3.5 milyon avro garanti ücret karşılığında transfer edilen Nihat'ın siyah-beyazlı takıma toplam maliyeti 15 milyon 250 bin avro.

Siyah-beyazlı takımla 4 yıllık sözleşme imzalayan Nihat, bu yıl 3.5 milyon, geriye kalan 3 yıl ise yıllık 2.5 milyon avro garanti ücret alacak. Böylece milli futbolcunun 4 yıl boyunca kulübe maliyeti 15 milyon 250 bin avroya gelecek.
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Denizliden Açıklamalar...

Denizli, ilk yarının son haftasında Turkcell Süper Lig'de üst sıraları ilgilendiren önemli maçlar olduğunu belirterek, hafta sonunun çok keyifli geçeceğini söyledi. Cuma akşamı Bursaspor ile karşılaşacağımızı, ayrıca Trabzonspor-Fenerbahçe maçının bulunduğunu hatırlatan Denizli, ''Keyifli bir hafta sonu olacak. Yukarılar için çok önemli maçlar var. Bu maçlarda alınacak galibiyetler, ikinci yarı için çok önemli'' diye konuştu. Zirvenin 2-3 takıma inip inmeyeceği sorusuna Mustafa Denizli, ''Şu andaki tablo onu göstermiyor'' yanıtını verirken, sakatlığı bulunan golcü futbolcumuz Bobo ile ilgili olarak da, ''Sanırım yarın takımla birlikte çalışmalara başlayabilir'' dedi.

NİHAT KONUSU

Bu sezonki performansıyla eleştirilere maruz kalan Nihat Kahveci ile ilgili bir soru üzerine de Denizli, ''Bu tür yaklaşımlar bir futbolcu için üzüntü yaşatabilir. Bunları yazanlar Nihat'ı çok iyi tanıyorlar ve nasıl bir futbolcu olduğunu biliyorlar'' diye konuştu.

''YOL GÖSTERİCİLER FARKINDA DEĞİL''

Mustafa Denizli, takım kadrolarıyla ilgili eleştirilere de değinerek, ''Yol gösterici olanlar bir şeyin farkında değiller. Yabancı kontenjanını göz ardı ediyorlar ve 'Bu niye çıkmadı, bu niye alınmadı?' diyorlar. Takımı 7-8 yabancı ile sahaya çıkaranlar var'' ifadelerini kullandı.

''BEŞİKTAŞ İYİ ÇİZGİDE''

Beşiktaş'ın ligde son 2 maçını kazanamamasına rağmen iyi bir çizgide olduğunu savunan Denizli, şöyle devam etti:

''Türkiye'de haftanın hocası Mesut Bakkal seçildi. Medya bu tercihte bulunurken, hem Mesut'un başarısını, hem de Beşiktaş'ın gücünü ortaya koydu. Bize direkt olarak yapılmayan övgüler bu tip değerlendirmelerle yapılıyor. Beşiktaş'tan evinde 1 puan alan takımın hocası haftanın teknik adamı oluyorsa, bu aynı zamanda Beşiktaş'ın da ne kadar güçlü bir takım olduğunu ortaya koyuyor.''

''TV'DEN İZLEDİĞİM KADARIYLA GOLDÜ''

Fenerbahçe ile Ankaragücü arasında yapılan Turkcell Süper Lig maçında başkent ekibinin çizgiyi geçip geçmediği tartışılan pozisyon için fikri sorulan Denizli, ''Televizyondan izlediğim kadarıyla goldü. Benim görüşüm bir şeyi değiştirmez, ama bir futbolsever olarak pozisyonu gol olarak gördüm'' şeklinde konuştu.

''GENÇLER ŞANS BULACAK''

Mustafa Denizli, üst sıraları yakalama amacında oldukları için son haftalarda genç futbolculara şans veremediklerini ifade ederek, ligin ikinci yarısında onlardan da faydalanacağını söyledi.

''Bu takımda sezon biterken sürekli oynayan gençleri göreceksiniz'' diyen Denizli, ''Bu Necip de olabilir, Rıdvan da, İsmail de... İkinci yarıda onlara şans vereceğim'' şeklinde konuştu.

''KADRO 22'YE İNECEK''

Kadronun devre arasında 22'ye ineceğini belirten Denizli, yabancı kontenjanında gönderilecek futbolcunun da Manisaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra belli olacağını kaydetti. Devre arasında bazı futbolcuları kiralık da verebileceklerinin altını çizen Denizli, ''Bu, futbolcunun ve kulübün çıkarları doğrultusunda olur, tek taraflı olmaz'' diye konuştu. Denizli, devre arasında takıma transfer yapmayı düşünmediklerini de yineledi.

MİLLİ TAKIM KONUSU

(A) Milli Futbol Takımı'nın başına henüz bir teknik direktör atanmadığının belirtilmesi üzerine Denizli, ''Şu anda bu durum milli takımı etkilemez. 8-9 ay resmi bir icraat olmayacak. Hazırlık maçlarının da milli takıma bir şey katacağını düşünmüyorum. Henüz teknik direktör bulunmamasının bir sakıncası olduğunu da düşünmüyorum'' diye konuştu. Yerli mi yabancı mı teknik direktör olmalı konusunda kamuoyunun ikiye ayrıldığının hatırlatılması üzerine de Denizli, ''Kamuoyu ikiye ayrıldıysa hangi seçimi yaparsanız yapın yüzde 50 destek bulacaktır'' dedi.

Deneyimli teknik adam, bir basın mensubunun ''Sizce şu an Turkcell Süper Lig'in yükselen takımı hangisi?'' sorusuna ise ''Beşiktaş'' yanıtını verdi.
CSKA Moskova takımındaki futbolcuların doping kullanımı ile ilgili olumlu bir karar bekleyip beklemedikleri sorusuna da Denizli, ''Doping komitesi antrenmanlarda da çalışmalar yapıp örnekler alıyor. O iki oyuncu dışındaki futbolcularda da aynı maddelere rastlanırsa belki bir gelişme olabilir'' yanıtını verdi.
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Başsağlığı...

medya.php


Başsağlı Mesajı


Kulübümüz'ün eski genel sekreteri, Beşiktaş Belediye Bakanı İsmail Ünal'ın kıymetli annesi Hanife Ünal'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.


Merhume'nin cenazesi 16 Aralık Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Antalya'nın Akseki ilçesi Süleymaniye köyünden kaldırılacaktır.
Merhume'ye Allah'tan rahmet, İsmail Ünal ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Beşiktaş JK
 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
KARTALCELL Zirvede

medya.php



“Konuşuyorsak Aşkımızdan” sloganı ile 13 Ekim 2009 tarihinde hayata geçen KARTALCELL, ilk iki ayda 25 bin aboneye ulaşarak, çıktığı günden itibaren rakiplerine kurduğu üstünlüğü sürdürüyor... Taraftarlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz...
Kulübümüz, Türkiye’nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea ile mobil telekomünikasyon alanında işbirliğine giderek, KARTALCELL markasını 13 Ekim tarihinde hayata geçirmişti... “Konuşuyorsak Aşkımızdan” sloganı ile taraftarlarımızla buluşan KARTALCELL, ilk iki ayda 25 bin aboneye ulaştı. KARTALCELL ilk bir ayda olduğu gibi; ilk iki aylık satış oranlarında da Fenercell, GSMobile, Trabzoncell’i geride bırakma başarısını gösterdi.

KARTALCELL, taraftarlarımıza birbirinden avantajlı tarifelerle daha uygun şartlarda ve daha fazla konuşmanın yanı sıra Beşiktaş ile yaşama fırsatını, birbirinden özel Siyah Beyaz ayrıcalıkları sunuyor.

Sadece KARTALCELL abonelerinin faydalanabildiği, 13 Ocak’a kadar ücretsiz olan “Haber Paketi” sayesinde taraftarlarımız; maç kadrolarından sonuçlarına kadar Kulübümüz’e yönelik tüm bilgilerden haberdar oluyor. Abonelerimiz, Beşiktaşımız’a özel videolardan duvar kağıtlarına; marşlarımızdan tribünlerdeki tezahüratlarımıza kadar tüm ayrıcalıklara bir mesajla ulaşabiliyor.

Kulübümüz, KARTALCELL’in çıktığı 13 Ekim tarihinde abone olan taraftarlarımıza 1. gün hediyesi olarak KARTALCELL mug ve mouse padleri adreslerine gönderdi. Numarasını taşıyarak KARTALCELL’e gelen ilk 1903 abonemize ise Kartal heykeli hediye ediliyor.
KARTALCELL’in sunduğu ayrıcalıklar bunlarla da sınırlı değil... KARTALCELL aboneleri için düzenleyeceği organizasyonlarla taraftarlarımıza takımla birlikte deplasmana gitme, İnönü’de maç izleme, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde idmanı takip etme, hayranı olduğu futbolcularla tanışma fırsatını sağlıyor...

KARTALCELL’in avantajlı tarife ve servislerinden yararlanmak isteyen taraftarlarımız, faturalı veya faturasız hat seçeneklerini tercih edebiliyor. KARTALCELL’li taraftarlarımız faturasız tarifelerimizden 2 Kupa 1 Takım ve 10’a Aşkım 1 Dünya tarifelerine, faturalı tarifelerimizden Çok Sevdik ve Yer Siyah Gök Beyaz tarifelerine büyük ilgi gösterdiler.
 

cansın

Özel Üye
27 Nis 2008
8,788
31
Kartal yakalayamadı! 108-92

Eurocup (D) grubunda 1 galibiyet, 2 yenilgi ile 3.sırada yeralan Beşiktaş, deplasmanda tek yenilgi ile ikinci sırada bulunan DKV Joventut'a konuk oldu. Beşiktaş baştan sona geride gotürdüğü maçı 108-92'lik skorla kaybetti.

Maça iyi başlangıç yapan DKV Joventut, henüz 2.dakikada skoru 8-2 yaptı. Engin Atsür ve Cevher Özer 'in sayıları ile 5.dakikada fark 4 sayıya indi (12-8) Mario Fernandez ve Hernandez-Sonseca 'in sayıları ile 7.dakikayı 18-10'luk üstünlükle geçen DKV Joventut, Kristaps Valters, Pere Tomas ve Uros Tripkovic 'in sayıları ile farkı 10 sayıya çıkard (27-17) DKV Joventut, çeyreği 27-19'luk üstünlükle bitirdi.

2.PERİYOT

2.çeyreğe Kristap Valters'in sayıları ile giren DKV Joventut skoru 30-19 yaptı. Pere Tomas ve Luka Bogdanovic 'in sayıları ile 12.dakikada skor 33-20 oldu. Kevin Fletcher 'ın sayıları ile Beşiktaş farkı 10 sayıya (36-26) indirdi. Hernandez-Sonseca 'nın sayıları ile skoru 40-26 yapan DKV Joventut, 15.dakikaya 46-32'lik skorla girdi. Tripkovic 'in üçlüğüyle fark 17 sayıya yükseldi (49-32) Bueno ve Bogdanovic 'in sayılarına Beşiktaş, Mire Chatman ve Kevin Fletcher ile yanıt verdi. 18.dakikada fark 12 sayıya (53-41) inerken Bueno 'nun sayıları DKV Joventut 'un devreyi 57-41 önde bitirmesini sağladı.

3.PERİYOT

2.yarıya Beşiktaş Lonny Baxter 'ın sayıları ile başlarken DKV Joventut, Pere Tomas, Clay Tucker ve Hernandez-Sonseca 'nın sayıları ile 22.dakikada skoru 63-44 yaptı. Engin Atsür 'ün üçlüğü sonrasında Hernandez-Sonseca ve Henk Noel 'in sayıları ile 24.dakikada fark 20 sayı oldu (67-47) Cevher Özer ve Clay Tucker 'ın karşılıklı sayıları ile 25.dakikaya 70-50 ile girildi. Antonio Bueno, Pere Tomas ve Kristaps Valters 'in sayıları ile fark 20 sayıya çıktı. Bogdanovic 'in üçlüğüyle skor 80-57 oldu. Beşiktaş, Mire Chatman ve Engin Atsür ile direnirken DKV Joventut, son dakikaya 84-60 ile girdi. 3.periyotu evsahibi ekip 86-64 önde tamamladı.

4.PERİYOT

4.çeyreğin lk 2 dakikasını 89-66'lık skorla geçen İspanyol ekibi, Mire Chatman 'in sayılarına engel olamayınca 33.dakikada fark 17 sayıya düştü (89-72) Tripkovic 'in üçlükleri ve Alain Koffi 'nin basketiyle 35.dakikada skor 97-72 oldu. 37.dakikada skoru 101-80 yapan evsahibi ekip, 38.dakikada 104-85'lik skora ulaştı. Son dakikaya 106-88'lik üstünlükle giren DKV Joventut, maçtan da 108-92'lik galibiyetle ayrıldı.

Holosko'ya talip var

Manisaspor ara transferde takımı güçlendirmek için düğmeye bastı. Özellikle gol yollarında çekilen sıkıntıyı çözmeye çalışan Tarzan iki sezon önce Beşiktaş'a sattığı Slovak yıldız Filip Holosko'yu kiralamak için harekete geçti. İki gün önce Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı'nın oğlunun nikah töreninde bir araya gelen iki kulüp başkanın bu transfer için görüş alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Yabancı sorunu yaşayan ve Delgado'ya yer açmaya çalışan Beşiktaş'ta Başkan Demirören'in de Manisaspor'un teklifine, "Holosko ile sözleşme uzatacağız. Ancak kiralık konusunda son karar Mustafa Denizli'nin diyerek açık kapı bıraktığı öğrenildi.

Holosko kimdir?

Slovenya'nın, MFK Piesany takımında futbol hayatına başlayan Filip Holosko 2005-2006 sezonunda Manisaspor'a transfer oldu. İki sezon Manisa'da oynayan golcü futbolcu 2007-2008 sezonu devre arasında Beşiktaş'a transfer oldu. Holosko'nun transferi için Beşiktaş, Manisaspor'a 5 milyon euro ile Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı bonservisleriyle birlikte vermişti. Holosko, Beşiktaş'ın 2008-2009 sezonunda elde ettiği şampiyonluğa 10 gol atarak büyük katkıda bulunmuştu.

Kartal Yuvası Tır'ı Kahramanmaraş'ta

Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası Tır'ı Kahramanmaraş'ta. Trabzon Bulvarı üzerindeki Özel İdare İş Merkezi önünde stantlarını açan tıra, Kahramanmaraşlı Beşiktaşlılar büyük ilgi gösterirken satışların memnuniyet verici olduğu kaydedildi.
Kahramanmaraş Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ekrem Karaoğlan tüm Beşiktaşlıları, Kartal Yuvası'na davet ettiklerini belirterek, "Beşiktaş tırımız, 20 Aralık Pazar gününe kadar burada stant açarak ürünlerimizi satacaklar. Tüm taraftarlarımızı Kartal Yuvası'na gelerek takımımızın lisanslı ürünlerini almaya ve yine şampiyonluğun en güçlü adayı olan kulübümüze destek olmaya davet ediyorum" dedi.
Kulübümüz'ün eski genel sekreteri, Beşiktaş Belediye Bakanı İsmail Ünal'ın kıymetli annesi Hanife Ünal'ın ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

Konuşuyorsak Aşkımızdan sloganı ile bizlerle buluşan KARTALCELL, elbette Fenercell, GSMobile, Trabzoncell’i geride bırakma başarısını gösterecekti. Buna şüphe yok!

Her zaman dediğim gibi yine diyeceğim Denizli Hocamızın bir bildiği vardır.

Birbirinden değerli haberler için çok teşekkürler İdeaLİST

 

Genghis Khan

Kıdemli Üye
18 Haz 2009
4,460
7
Tamam,
Anladık,
Çarşılıyız,
Saygılıyız,
Küfür etmeyiz,
Kavga etmeyiz,
Kavgamız kendimizde,

Yeter artık yeter,

Demirören Ve Denizli'nin gitmesi için facebookta grup kurmayı düşünüyorum, destek verecek olanlar lütfen belirtsinler.

Çok sevdiğim spor programlarını izleyemez oldum.

Yaşım 40,
2-1 den hem de kendi sahamızda en son ne zaman 2-3 maç verdiğimizi hatırlamıyorum,

Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum,

Ancak;

Demirören ve Denizli artık bizim utancımızdır.


YETER
 

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
Beşiktaş, yurt dışındaki 10. futbol okulunu İsviçre'de açtı

Beşiktaş Kulübü'nün 4 kıtaya yayılan BJK Futbol Okulları'na bir yenisi daha eklendi. Siyah-beyazlıların yurt dışındaki 10. futbol okulu İsviçre'nin Zürih kentinde faaliyete başladı.



Yurt genelinin yanı sıra yurt dışında da önemli faaliyetlere imza atan BJK Futbol Okulları, Zürih'te yetenekli gençleri futbola kazandırmak amacıyla faaliyete geçti.

İsviçre'nin Zürih kentine giden BJK Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak, açılışla ilgili faaliyetlerde yer aldı ve basın toplantısı yaparak gazetecilere bu gelişmeyi duyurdu. İsviçre'de yaşayan gurbetçiler arasında büyük ilgiyle karşılanan futbol okuluna kayıtlar da başladı.

17 yaş altı grubunda dünya şampiyonu olan İsviçre'de açılan okulun önemine işaret eden Ufuk Pak, ''BJK Futbol Okulları'nın sayısı 50'yi aştı. Okullarımıza büyük ilgi var. Hem altyapıya oyuncu kazandırıyoruz hem de önemli bir sosyal etkinlik hizmeti veriyoruz. Aileler her yönden memnun'' diye konuştu.

Zürih'teki BJK Futbol Okulu'nun sorumluluğunu Abdurrahman Kocakır ve İbrahim Şimşek birlikte yürütecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.