Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle önerin için teşekkür ederiz. Lakin sana şunları belirtmek isterim, sınavdan önce şu hazırlıkların yapılması gerekir:
1- sınava katılacak üyelerin başvurularının belirli bir nizam içerisinde toplanması
2- soruların hazırlanması (cevapları internetten bulunmayacak şekilde olmalı)
3- sınav ortamının oluşturulması
Ki en sıkıntılısı da 3. Madde olsa gerek. Yönetim zaten aran aran etkinlikler düzenliyor, bunlar artırılabilir. Onun dışında "herkes bilgisini ölçmüş olur" demişsin ama bundaki amacı anlayamadım. Burası ne bir okul ne de bir kurumdur. İstersen ay boyu düzenli sınav yapalım üyelere karne dağıtırız sene sonunda ne dersin![]()
Kardeşim haklısınız ama ben de soruları ona göre hazırlayacağım herkes eşit yarışacak yalnız klasik mi olsun test mi?![]()
Öncelikle önerin için teşekkür ederiz. Lakin sana şunları belirtmek isterim, sınavdan önce şu hazırlıkların yapılması gerekir:
1- sınava katılacak üyelerin başvurularının belirli bir nizam içerisinde toplanması
2- soruların hazırlanması (cevapları internetten bulunmayacak şekilde olmalı)
3- sınav ortamının oluşturulması
Ki en sıkıntılısı da 3. Madde olsa gerek. Yönetim zaten aran aran etkinlikler düzenliyor, bunlar artırılabilir. Onun dışında "herkes bilgisini ölçmüş olur" demişsin ama bundaki amacı anlayamadım. Burası ne bir okul ne de bir kurumdur. İstersen ay boyu düzenli sınav yapalım üyelere karne dağıtırız sene sonunda ne dersin![]()
Aslında seninki daha güzel fikir , karne falan.
Birde yoklama alınsa , değişik olur.
Konu sınav için soru hazırlamaksa, o bilgi seviyesinde yöneticiler mevcut, o konuda sıkıntı yokSınavı kim hazırlayacakmantıken sınava giren herkesten daha bilgili olması gerek
![]()
Her 15 yaşındaki ve istekli kişileri asistanlığa alırsan sonra onlar huzursuzluk çıkarıp banlarsan daha zahmetli olur.
Konu sınav için soru hazırlamaksa, o bilgi seviyesinde yöneticiler mevcut, o konuda sıkıntı yok
Burada söylediğin söz bir kere absürt, insanları yaşları ile değerlendiriyorsun, sanki insanlar hep 15 yaşlarında kalacaklarmış gibi değerlendiriyorsun ve sanki sen 40 yaşındaymışsın gibi bir tavrın var, yaş ve alım konusunu bize bırak, asistanlarımız hakederek o rütbedeler, varsa bir problem yönetim içerisinde biz çözeriz, zahmetide keyfiyeti de bizde, bu kısım üyeleri ne bağlıyor, ne ilgilendiriyor.
Gelelim fikrine, öncelikle sınav sistemi için bir sebebimiz yok, zaten Deface tim için öncelikle underground'a girip kendinizi kanıtlamak zorundasınız, bana göre bir kişiye internet verdikten sonra istediğin kadar teorik bilgi sorabilirsin, internette herşeyin zibilyon çeşit anlatımı var, hadi bunu geçtim...
Kişilere ya aynı anda sınav yapmamız gerek, ya da soru havuzu oluşturup, bir süre tanıyarak bu soruları çözmelerini beklememiz gerek.
1. seçenek mümkün değil, herkesin kendine göre işleri olmakta, aynı anda 100 kişiyi belirli bir saatte toplamak emin ol mümkün olmuyor.
2. seçenekte ise hiçbir şekilde emin olmak söz konusu olamaz, kişi internetten araştırıp copy/paste yapabilir, birilerine sorup, gelip onu yazabilir gibi birçok ihtimal söz konusu, biz tüm bunlardansa kişileri bir önceki süreç için underground tim içerisinde değerlendirip, uygun olan arkadaşları o birime aktarıyoruz.
Sen varsın ya xdebron, sen hazırlarsın olmaz mi?![]()