Elinize sağlık mobil uygulaması çok iyi olurdu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlıkSelamlar arkadaşlar Ben Ghost, bu gün size Coderx37 ve dgknsygn ile birlikte yaptığımız translate uygulamasını tanıtmak için bu konuyu hazırladım. Kendilerine yardımları için tekrardan çok teşekkür ederim.
![]()
Şimdi gelelim konuya
![]()
uygulama'dan görselimiz
İndirme linki
THT ÇEVİRİ
VT
Nasıl çalışır
THTçeviri.rarÇeviriÇeviri\bin\Debug\net6.0-windowsçeviri.exe
bu yolda da exe dosyası var
![]()
Bu projede emeği olan arkadaşlarıma tekrardan teşekkürler
Mobil tarafında gerçekten KULLANILACAK kadar KOLAYLIK sağlayacak İNOVATİF bir uygulama olması gerekmekte.Elinize sağlık mobil uygulaması çok iyi olurdu.
Elinize sağlık
Elinize sağlık![]()
TeşekkürlerEllerinize sağlık.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim şahsen ben mobil platformda çeviri uygulamasını çok kullanıyorum ama bilirsiniz ki bazen bir makaleyi veya bir paragrafı iki üç tane çeviri programından çevirmeniz gerekir tam anlamıyla anlayabilmek için.Mobil tarafında gerçekten KULLANILACAK kadar KOLAYLIK sağlayacak İNOVATİF bir uygulama olması gerekmekte.
Bu konuda fikirlerinizi iletirseniz bizi mutlu edersiniz
onun haricinde şuan hafif hafif android baktığım için yapılabilir bir proje olarak not aldım.
TeşekkürlerFazlasıyla mükemmel bir proje olmuş ellerinize, emeklerinize sağlık
Sağ olunElinize sağlık daha güzel projelerinizi bekliyorum takipteyim başarılar.
TeşekkürlerHepinizin eline saglik arkadaslar, sizlerden daha nice basarili projeler gormek dilegi ile. Tebrikler.
Teşekkür ederim hocamHepinizin eline saglik arkadaslar, sizlerden daha nice basarili projeler gormek dilegi ile. Tebrikler.
<3Emeği geçen herkesin ellerine koların sağlıkgüzel bir çalışma oldu
Ellerinize sağlık .
Emeği geçen herkesin ellerine koların sağlık
Hepinize teşekkürlerElinize sağlık