Arkadaşlar thtnin uygulamasını yükledim zip olarak daha açmadan virüstotal de virüslü diye çıktı virüs Truva atı diye çıkmış normal mi dir????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dosyanın imzası olmadığı için indirme esnasında tarayıcılar biraz sıkıntı çıkartabiliyor. Onun dışında herhangi bir virüs söz konusu değildir.Arkadaşlar thtnin uygulamasını yükledim zip olarak daha açmadan virüstotal de virüslü diye çıktı virüs Truva atı diye çıkmış normal mi dir????
Bende virüslü gözükmedi. Antivirüs alarmda vermedi tekrar Bi kontrol edin derim.Arkadaşlar thtnin uygulamasını yükledim zip olarak daha açmadan virüstotal de virüslü diye çıktı virüs Truva atı diye çıkmış normal mi dir????
Dosyanın imzası olmadığı için indirme esnasında tarayıcılar biraz sıkıntı çıkartabiliyor. Onun dışında herhangi bir virüs söz konusu değildir.Arkadaşlar thtnin uygulamasını yükledim zip olarak daha açmadan virüstotal de virüslü diye çıktı virüs Truva atı diye çıkmış normal mi dir????
Aynen hocam dediğiniz gibiymiş şimdi çözdüm teşekkür ederimDosyanın imzası olmadığı için indirme esnasında tarayıcılar biraz sıkıntı çıkartabiliyor. Onun dışında herhangi bir virüs söz konusu değildir.
Teşekkür ederim hocam çözdüm meseleyitemiz
Çözdüm hocam meseleyi teşekkür ederimBende virüslü gözükmedi. Antivirüs alarmda vermedi tekrar Bi kontrol edin derim.
Haklısınız hocam şuan uygulamaya girdim tarattım falan sorun yok uygulama çok güzel olmuş ellerinize sağlıkBiz gönülden bağlıyız buraya kendi aramızda eğlenelim, gelişelim diye yaptığım bir projedir. Dostlar cevabı versede yinede söyleyim.
Lisans, yayınlayan dosya imzası gibi faktörler olmadığı için uyarı normaldir. Trojan gibi sınıfa koymak uygulamayı kullanacaklara şüphe bırakır. Bu yüzden virustotal doğrudan .exe formatını yükledim inceleme yapabilirsiniz.
pm üzerinden ilet kullanıcı adınıHaklısınız hocam şuan uygulamaya girdim tarattım falan sorun yok uygulama çok güzel olmuş ellerinize sağlıkbirde profil resmini nasıl değiştiriyoruz.