THT dünya'da ikinci hack grubu seçildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TiqReGo

Uzman üye
14 Tem 2015
1,452
0
Yaşamıyorum
Unutmayın ki dünyadaki birinci grup Turkhackteam ama Anonymousun arkasında medyasal olarak büyük etkenler var Örnk mesala bizim sitemize ddos atsalar direk İngiliz medyasında günlerce güncel haber olarak geçerler ama türkhackteam anonymousu hacklese çok büyük etkenler yaratmaz :)
 

'Heisenberg

Uzman üye
17 Eki 2014
1,723
20
Antalya
Bkz: (Gerçek Sıralama)

Anonymous, sizlerinde bildiği gibi, bir grup değildir, olamaz. Çünkü, bugün herhangi bir kırtasiyeye gidip bir iki liraya aldığınız bir maskeyle siz de anonymous üyesi gibi dolaşabilir, site hackleyebilir, ya da sokakta bir takım anarşist eylemler yapabilir ve bunları video'ya alarak internet ortamında yayınlayabilirsiniz. Adı üstünde zaten, bunların misyonu gizlilik, anonimlik.. Yani üyeleri belli bir oluşum değil ya da herhangi bir siteleri herhangi bir yöneticileri yok veya varsa da bilinmiyor. Yani bu oluşum nasıl bir grup olarak nitelendiriliyor ve sıralamaya alınıyor benim aklım almıyor açıkçası..

Mızıkçılık yapmak istemiyorum ama burada bu sıralamada THT gerçekten 2. olabildiyse ve önümüzdeki tek rakip Anonymous dediğimiz oluşumsa, ben TurkHackTeam'in birinci olduğuna canı gönülden inanıyorum. Bizim senelerdir yerimiz yurdumuz, forumumuz, üyelerimiz, yaptığımız eylemler, yediğimiz saldırılar, bu saldırılara karşı duruşumuz, görüşümüz, cartımız, curtumuz belli.. Ama ya anonymous? Bu insanlar neye göre seçilip de bir grup statüsünde değerlendiriliyor aklım almıyor açıkçası. Yani bana göre, THT bu sıralamada 1.'dir :)

Ve bu da demek oluyor kiii, asıl sıralama aşağıdaki gibidir ;)

0DLR2Z.png


Yok yok en iyisi şöyle yapalım biz bunu :trl

l19qdp.png


Umarım kısa zamanda daha iyi yerlere geliriz ve vatanımız, milletimiz için en hayırlısı neyse onu yapabiliriz.. Bu başarı tüm THT ailesine hayırlı olsun :) Çünkü, BU GURUR HEPİMİZİN!
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

byislam

Uzman üye
28 Haz 2015
1,914
0
anonymous a fazla pay verılmış yanlış ne faliyetini gördüler ki ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.