### THT E-Spor Kulübü ###

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Petroff ``

Kıdemli Üye
6 Haz 2014
2,257
1
THT E-Spor Kulübü

Kulübün Amacı

• [*]Ayda 2-3 tane turnuva yaparak (gerek lol gerek cs:go) aramızdaki yetenekli kişileri bulmak.
    [*]THT E-Spor Timine girmek isteyenler için bir fırsat.
    [*]Çeşit çeşit oyun oynayarak hem eğlenmek hem ortam kurmak hem de kendimizi geliştirmek.
    [*]E-Sporun varlığının önemini insanlara göstermek.

Kulübe Katılımda Önemli Şartlar
  • Ts3 zorunludur.
  • Birlikte oyun oynamak için bazı oyunlarında sizde olması gerekiyor.
    (Bu oyunlar; 1-ETS2 , 2-Rocket League , 3-Counter Strike Global offensive , 4-League of Legends , 5-Counter Strike 1.6 , 6-H1Z1 NOT: Her oyunda sizde olacak diye birşey yok.Başvurun sıkıntı yok!)

Kulübe Başvuru Formu

• [*]Adınız ve soyadınız:
    [*]Doğum Tarihiniz:
    [*]Skype adresiniz:
    [*]Ayrıca söylemek istediğiniz birşey varsa:

Alıntı:

Başvuruları bana (" Petroff `` ") gönderiniz.

Kulüp Lideri

Kod:
-  Petroff ``  -

Kulüp Lider Yardımcıları

Kod:
- Troyn666 -

Kulüp Üyeleri

Kod:
[COLOR="Cyan"]The Difference[/COLOR]
[COLOR="cyan"]Kenan Komutan
Doguaslanturk
BlackWizard01
kubilarey
jGozluk
Dester
S0N4K[/COLOR]
[COLOR="Sienna"]MyGf[/COLOR]
[COLOR="Yellow"]'AdrenaLiN[/COLOR]

Soruları konu altından sorabilirsiniz.

YNYM7a.png

Son düzenleme:

Troyn666

Katılımcı Üye
19 Eki 2014
676
1
Petersburg
League Of Legends De Katılım Sayısı Artarsa Rp Ödüllü Turnuvalar Başlatılacaktır Takımlarınız la Gelebilirsiniz

kondanta

Katılımcı Üye
29 Tem 2017
910
0
CNCF
Başvurmayacağım, lakin bir önerim var. Teamspeak zorunlu tutmuşsunuz. Onun yerine discorda geçiş yapmanız hem sizin için, hem üyeler için daha rahat olacaktır. Serverları düzenli tutmak için çok güzel botlar da mevcut.

Başvuracaklara bol şans!

Troyn666

Katılımcı Üye
19 Eki 2014
676
1
Petersburg
Başvurmayacağım, lakin bir önerim var. Teamspeak zorunlu tutmuşsunuz. Onun yerine discorda geçiş yapmanız hem sizin için, hem üyeler için daha rahat olacaktır. Serverları düzenli tutmak için çok güzel botlar da mevcut.

Başvuracaklara bol şans!

Bence Gayet Mantıklı Bende Kullanıyorum ve Beğeniyorum Eğer Katılım Sayısı Artarsa Tim Liderine Önerebilirim

Son düzenleme:

Troyn666

Katılımcı Üye
19 Eki 2014
676
1
Petersburg

Başvuracaklara bol şans!

Bence Gayet Mantıklı Bende Kullanıyorum ve Beğeniyorum Eğer Katılım Sayısı Artarsa Tim Liderine Önerebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.