Arkadaşlar Geçenlerde Linux C++ İle alakalı Eğitimler Açılacaktı. Maillerimi Kontrol Ediyorum ama Eğitimler Daha Açılmadımı ? Bu Konu hakkında bir haberiniz varmı acaba ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.turkhackteam.org/forum-hakkinda/1458979-tht-siber-egitim-planlamasi.html
bu eğitimlerden bahsediyorsanız başlamışlar sanırım.
Skypeden ekle sen onları konuş bende öyle bekledim kendim konuştumArkadaşlar Geçenlerde Linux C++ İle alakalı Eğitimler Açılacaktı. Maillerimi Kontrol Ediyorum ama Eğitimler Daha Açılmadımı ? Bu Konu hakkında bir haberiniz varmı acaba ?
Arkadaşlar Geçenlerde Linux C++ İle alakalı Eğitimler Açılacaktı. Maillerimi Kontrol Ediyorum ama Eğitimler Daha Açılmadımı ? Bu Konu hakkında bir haberiniz varmı acaba ?
Linux egitimini ben veriyorum arkadasim Listemi kontrol ettim seni bu egitime katmamisim demek kusura bakma önümüzdeki ögrenci alimlarinda direk alinirsin egitime ozaman
Kitaplar sahiplerine ulaştırıldı, eğitimler sürmektedir
Teşekkür ederim Ama eğitimler için Kitap değil Kitaplığı vermek için Hazırım Öğrenmek İstiyorum.
Teşekkürler...