Küfür olayına karşıyım, küfrün olduğu ortam gün geçtikçe çirkinleşir.
Yaklaşık bir-iki ay öncesine kadar yönetim egoistliği konusunda hak veriyordum fakat bu konuda güzel bir şekilde uyarı yapıldı sanıyorum, bu durum ortadan kalktı. Onun dışında mevcut yönetim eskisine nazaran çok kaliteli, o belirttiğiniz yıllar ve öncesinde biz c/p yapıyorduk ki onu bile doğru düzgün yapmayan arkadaşlarımız vardı.
Chat olayı da STFN'nin açıkladığı şekilde, altyapının kaldırabileceğini ki kaldırsa da kontrolünün sağlanabileceğini zannetmiyorum.
Onun dışında, ban konusunda bir problem yaşamıştım. Madem eleştiri konusu açıldı, ayrı bir konu açmaktansa bu konu altında yazayım;
Öncelikle
https://www.turkhackteam.org/forum-...lestirileriniz-istekleriniz-onerileriniz.html şu konu tekrardan açılmalı, postlarda ufak bir tartışma çıktı diye konu kilitlenmez, ilgili tartışma postları kaldırılıp müteakiben tartışma postlarının sahipleri uyarılır.
Co-admin konumuna ulaşmış bir arkadaşın bu doğrultuda hareket etmeyip istibdati bir tavırla direkt olarak konuyu kilitlemesi üzücü, arkadaşımız co-admin olduğu "forum" sitesinin kelime anlamını dahi öğrenememiş sanırsam. (Eleştiri yapıyoruz, nasıl ki ben eleştirilebiliyorsam ve bu duruma saygı duyuyorsam aynı şekilde saygı duymak mecburiyetindesiniz, at gözlüğünüzü çıkarın.)
Ban konusunda da kurallar herkese eşit uygulanmalı, adamın teki "lan" diyor, "a*k" diyor uyarı puanı veriliyor, uyarılıyor. Ben söylüyorum ban+brove alınması. Ban yetkisi olan arkadaşlar kafasına göre değil de bir kural çerçevesinde hareket ederse forum adına iyi olur.
Ayriyeten forumu çok da şaapmayın arkadaşlar, burası sizin babanızın sitesi değil. Eh, üyelerle ortak çalışmaya ve fikir alışverişlerine de açık bir site değil. (Bknz, ilgili konunun kaldırılması:
https://www.turkhackteam.org/forum-...lestirileriniz-istekleriniz-onerileriniz.html ) Dolayısıyla madem böyle bir istibdat rejimi uygulamak istiyorlar, bırakın uygulasınlar. Üç dört yıla blog sitesi olarak devam edilir, sizin bu durumdan bir kaybınız olmaz..
Merhabalar,
önerileriniz için öncelikle teşekkür ederim. Öneri almadığımızda ben şahsım adıma üzülüyorum. Neyse, önerilerinize cevap vereyim.
Maalesef ki bu konuda herkes sizinle aynı düşünceye sahip değil, keşke öyle olsa.
Forumun geliştirilmesi adına yapılan öneriler birilerini fazlasıyla rahatsız ediyor ki, multi hesaplar açıp öneri konularını kışkırtıyorlar.

İşin daha bi kötü boyutu bu kışkırtmalar ve provokasyonlar görülmüyor, onlarca kez provokasyona uğrayan ve bu durumu defaatle belirten banlanıyor.