Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık.
Ancak arkaplan sanırım alıntı, üstüne THT ikonu ile şanlı bir bayrak eklenmiş gibi duruyor.
Ellerinize Salık Kendinizi Geliştirmeniz Dileğiyle.
Teşekkür. Ederim
Valla usta bu 3. Çalışmam ve mobilden yapıyorum o yüzden.
-----------
Çünkü sözler yerine kaba kuvvet kullanılabilse de kelimeler kudretini hep koruyacaktır ! Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve dinleyenlere hakikatin teleffuzu gösterir.
Teşekkür ederim.Eline sağlık yine güzel bi çalışma ordaki adamları da sen mi yaptın ?
Bide uygulamanın ismi picsart mı
Kardes açık konuşmak gerekirse senin yaptığın pek fazla birşey yok THT logo Ve Türk Bayrağı. Bunlar Basit Şeyler bu yaptığın paintte bile yapılırneyse inşallah ilerlersin.
Resmin Orjinali;
![]()
evet pek fazla birşey yok tamam fakat ugraştım yani fikir de iyiydi ama yani başladım kardeş
Dostum bu walpaper Watch Dogs'un arkaplan'ı sen sadece bir logo ve bayrak eklemişsin pek emek görmüyorum şahsen ama yinede tebrikler.
Böyle Şeylerde acele etmemek lağzım hemen göstermesen sonra göster ama biraz emek sarfetmen lağzım
süpersin![]()
Aklımda bulunduracağım.
-------------
Çünkü sözler yerine kaba kuvvet kullanılabilse de kelimeler kudretini hep koruyacaktır ! Kelimeler anlama ulaşmanın yollarını ve dinleyenlere hakikatin teleffuzu gösterir.