Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insan sitenin üst tarafında bi anasayfa yazısı bekliyoDostum neresi karışık geldi sana? Ayrıca bunca konuyu daha ne kadar düzenli hala getirebilirler?
İlk olarak konu yeri yanlış..
Ve görmek istediğin şey nedir ki bu forumda onu bulamadın? Forumumuz gayet basit ve kolay bir arayüze sahip.
İyi forumlar...[/QUOTE
nerede açmalıydım bu konuyu ?
Anasayfa menüsü eskide kalmadı mı? Logoya tıklayıp anasayfaya gitmesi daha güzel benceinsan sitenin üst tarafında bi anasayfa yazısı bekliyo
profilime girince gelen kutusu giden kutusu açılan konular yorum yapılan konular ayarlar vs seçeneklerinin olması lazım yani bana biraz karışık geliyo bu site
O karışıklık olmuyor ama eksiklik oluyomesela birisi açtığım konuya yazınca veya yazdığım konuya yazınca bildirim geliyormu.
Ben hep açtığım konuya girip bakıyorum acaba birisi yazmışmı diye.Belirgin bir yerde bir bildirim gelebilirdi.
insan sitenin üst tarafında bi anasayfa yazısı bekliyo
profilime girince gelen kutusu giden kutusu açılan konular yorum yapılan konular ayarlar vs seçeneklerinin olması lazım yani bana biraz karışık geliyo bu site