üst üste 5 kere giriş yapılmaya çalışılmış. giriş yapmaya çalışan kişinin ipsi elimde ne yapabilirim?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh bi dk ozaman misafir birisi burdan birisinin kullanıcı ismiyle 5 kez giriş yaparsa ne olacak hep cezamı yeriz ozaman?
o bendim aga pardon oha demekki oluyormuş deneme yapmıştım THT'nin açığımı bu acaba?
Yuh bi dk ozaman misafir birisi burdan birisinin kullanıcı ismiyle 5 kez giriş yaparsa ne olacak hep cezamı yeriz ozaman?
Benim ip adresimi nasıl buldunuzki?
Hem THT'nin açığıysa kapatması lazım bence
Selam EnesChibi,
Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... ´undaki Üyeliginiz 5 kez yanlis sifre kullanimi yüzünden gecici olarak durdurulmustur. 15 dakika sonra yeniden giris yapabilirsiniz.
5 Kez hatali giris yapan Üyenin IP numarasi: 78.170.164."""
Sifrenizin yazilimini unutmayiniz, Büyük ve kücük harfler kullandiysaniz Sifrenizde yazilimdada ayni sekilde Sifrenizi yazmaniz gerekir.
Sifrenizi unutduysaniz bu Linkten yeni sifre isteyebilirsiniz: Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... - Yeni ^ifre talep Forumu
Saygilar
Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Yönetimi