kullancı adını değiştiremediğim için heabı silmek istiyorum nasıl silerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buda sana ders olsun kendi adın ile hiçbir sanal ortama girme gireceksende takma isim kullan, vpn kullan,anti track kullan.ne kullanıcı adımı değiştirebildim ne hesabı kapatabildim ne yazdığım forumları kulllanıcı adımı değiştirmenin imkanı yokmu
yetkililere nickinin isminden oluştuğunu söylersen yardımcı olurlar. başka sebep kabul edilmiyor.ne kullanıcı adımı değiştirebildim ne hesabı kapatabildim ne yazdığım forumları kulllanıcı adımı değiştirmenin imkanı yokmu
eyw çok yardımcı oldunhayır yok.
buda sana ders olsun kendi adın ile hiçbir sanal ortama girme gireceksende takma isim kullan, vpn kullan,anti track kullan.
Kullanıcı adında ad ve soyad geçiyorsa tek seferlik olmaya mahsus kullanıcı adını değiştirebiliyorsun https://www.turkhackteam.org/misc/iletisim.ne kullanıcı adımı değiştirebildim ne hesabı kapatabildim ne yazdığım forumları kulllanıcı adımı değiştirmenin imkanı yokmu
Eğer kullanıcı adın, gerçek adın ve soyadın ise değiştirebilirsin. Yetkili herhangi birine yaz senş yönlendirirler.kullancı adını değiştiremediğim için heabı silmek istiyorum nasıl silerim