Bence kayıt kapanırken toplu onaylarlar.Ekibe başvurdum onaylarsaniz sevinirim hocam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kayıt kapanırken toplu onaylarlar.Ekibe başvurdum onaylarsaniz sevinirim hocam
Hadi bakalım inşallahBence kayıt kapanırken toplu onaylarlar.
Başvurular kapandıktan sonra olumlu olursa iletişime geçilecek ki olumsuz olursa hiçbir şekilde iletişime geçilmeyecek, şuan hala alımlar açık.Hocam ben başvurmuştum daha dönüş yapılmadı nezaman yapilacak
Hayırlı olsunEkip alımları AÇIK! durumdadır.
İyi forumlar...
----------------------------------------------------------------------------
Merhaba saygı değer TurkHackTeam üyeleri;
Forumumuz bünyesinde faaliyet gösteren ekiplerimiz için alımlar bu konu altından bildirilecek ve alımları açılan konuya göre konu başlığı/içeriği değişecektir.
Alımları Açık konumda olan ekip/ekipler:
![]()
Moderasyon Ekibi
Moderasyon Ekibi Ne iş Yapar?
Moderasyon Ekibi; forumun temel düzenini sağlayan, forum/kategori kurallarına aykırı konu/mesaj/profil mesajı.vb gibi içerikleri tespit ederek müdahale eden ekiptir. Ayrıca forumun kategorilerini sürekli güncel tutmak ve canlandırmak için yeni konular açar. Forumumuzun can damarı Yardım Merkezi'mizde üyelerimize elinden geldiğince yardımcı olur. Forumumuza ait kategori/kategorilerde temel bilgi birikimine sahip herkes bu görevi rahatlıkla yapabilir. Yeterli katılımın ve ortamın oluşması durumunda belirli eğitimler de ekip üyelerine verilebilmektedir. Ekip üyeleri arasında genel olarak yazılım, siber güvenlik, temel bilişim ve temel seviyede hacking yönünde birbirimize fikir alışverişiyle gelişim sağlayabiliyoruz.
-Moderasyon Ekibi Üyelerinde Aranan Özellikler-
► 3 Ay'dan Fazla THT Üyesi olan,
► 18 yaşını doldurmuş,
► Misyonumuza bağlı, sorumluluk almaktan kaçınmayan,
► Uzun süreli çalışma gerektiren sınavı olmayan, (YKS, KPSS, ALES vb.)
► Bildiklerini en etkili şekilde yansıtabilen, bilmediklerini araştıran ve sürekli öğrenmeye açık,
► İnsanlara yardım etmekten çekinmeyen ve severek konu açabilecek,
► İnternet erişiminde sorun yaşamayan,
► Yetişkin gibi düşünebilen, hiyerarşi ile sorunu olmayan, görevine uygun davranabilecek kişiler başvuru formu gönderebilirler.
Başvuru formu göndermeden önce buradaki konuyu ve alım konusunu kesinlikle tamamen okumanız gerekmektedir. Konularda belirtilen durumlara dikkat edilmemesi durumunda ekibe katılım hakkınızı kaybedebilirsiniz.
Moderasyon Ekibi için başvuru formu aşağıdaki gibidir;
Kod:Moderasyon Ekibi Başvuru Formu Nick: THT Profil Linki : Günlük Online Süreniz : Ad ve Soyad : Doğum Tarihi : Memleket : İletişim No (Herhangi bir gruba alınmayacaksınız, sahte numaralar geçerli değildir.): Eğitim Durumu : Meslek : E-posta adresi: Telegram Kullanıcı Adı : İlgi/Beceri Alanı ve Seviyesi (Siber Güvenlik, Hacking, Yazılım.vs / Başlangıç, Orta, İleri) : Neden Moderasyon Ekibi'ne Katılmak İstiyorsunuz : Referans Alabileceğimiz Bir Yönetim Üyesi (Varsa) : Diğer Hacking Platform Üye Profil Link/Linkleri (Varsa) : Eklemek İstedikleriniz (Varsa) :
- Başvuru için; yukarıdaki formu eksiksiz doldurarak Başvuru@THT hesabına Özel Mesaj yolu ile "Moderasyon Ekibi Başvuru" başlığı ile gönderiniz.
- Başvuru formunda iletilen bilgiler KVKK Politikamızda belirtildiği üzere üçüncü şahıslar ile kesinlikle paylaşılmamaktadır.
- Başvuruda başlığın hatalı yazılması dahil eksik madde veya doldurulmayan madde bulunması durumunda alım yapılmayacaktır.
- Alımlarda olumlu ya da olumsuz şeklinde tarafınıza geri dönüş yapılmamaktadır. Başvuru hesabından başvuru harici atılan mesajlar dikkate alınmayarak haricen tarafımıza özelden veya konu altından "Sonuç nedir?".vs gibi sorular yöneltmeyiniz. Alım süreci başvuru sonrası birkaç hafta sürebilir.
- Ekiplere katılarak kısa süre içerisinde çeşitli mazeretler belirterek ayrılan veya pasiflik durumuna düşen üyeler ekipten çıkarılarak forumdan da uzaklaştırılacaktır.
- Geçmişte forumdan veya ekiplerden uzaklaştırıldığı tespit edilen kişilere ait hesaplar kendisiyle iletişime geçilmeden forumdan uzaklaştırılacaktır.
belki olurYeni yüzleri aramızda görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.