Selamun Aleyküm Arkadaşlar Siteye Çok Önceden Katıldım Ancak Sizlerle Tanışma Fırsatını Şimdi Buluyorum, Arzu ederseniz özürlerimi sunarım. Siteye Tamamen Sıfırdan Öğrenim Amaçlı Katıldım, Sitelere Nasıl Saldırırım?, Hangi konuları okumalıyım?, Beni tamamen sıfırdan hazırlayacak ve siber saldırılarda buradaki Büyüklerimin, Ağabeylerimin yanlarında nasıl mücadele etmem gerektiğini öğretecek bilgilere ihtiyacım var. Burada tamamen Ülkemin hiç bişeyden geri kalmayacağını sağlamak ve göstermek ayrıca tamamen hobi olarak ancak profesyonel işlemlerle yapılacak şeyler yapmak üzere sizlerin karşısına çıkacağım. Yaşım 16 ve ben geç kalmadığımı düşünüyorum. Okuldan sonra, burada sizlerin yanlarında olmak istiyorum.Burada bana bir kod yazma programında kendi ip adresimi bile nasıl bulacağımı göstermek sizlerden bana çok özel bir armağandır ve sonsuz teşekkürlere sebeb olur
. Dilerim En Kısa Zamanda Banada linkler ve konular atılır ben sizlerle olmaktan gurur duyacağım, Tekrar tekrar sizlere teşekkür ediyor ve istekleriminde sonuç bulacağını umuyorum. Herşey İçin Teşekkür Ederim sonuna kadar okuyan TÜM KARDEŞLERİME saygılarımı sunarım. En kısa zamanda büyüklerimden yardım almak istiyorum. Küçük veya gereksiz facebook işleriylede ilgilenmiyor ve sizlere böyle sıkıcı konulardan da bahsedip başınızı ağrıtmak istemiyorum. Teşekkürler.
>>>>>>> TÜRK HACK TEAM !
>>>>>>> TÜRK HACK TEAM !