THT Siber Eğitim Planlaması

mem-53

Üye
22 Haz 2009
157
0
Çok super fıkır. hayırlı olsun. Egitimler onlıne uzaktan egıtım modunda mı olacak acaba ?
 

Yorucu

Yeni üye
8 Ocak 2017
44
0
Muhteşem bir proje.Eğitime çok ama çok ihtiyacımız var.Milli piyango gibi.Bakalım kimse çıkacak.Eğitmenci arkadaşlara da eğitim görecek arkadaşlara da başarılar dilerim.
 

Hacknology

Kıdemli Üye
25 Eki 2015
2,712
11
rm -rf /
Muhteşem bir proje.Eğitime çok ama çok ihtiyacımız var.Milli piyango gibi.Bakalım kimse çıkacak.Eğitmenci arkadaşlara da eğitim görecek arkadaşlara da başarılar dilerim.

DDenek kendisi de demiş
Eğitim almak istemen herkese verilmeye çalışılacak. Kimsenin açıkta kalmamasına özen gösterilecek
 

DeneyimsizDenek

Özel Üye
20 Şub 2011
11,756
91
34
Gökyüzü
Çok super fıkır. hayırlı olsun. Egitimler onlıne uzaktan egıtım modunda mı olacak acaba ?

Elbette uzaktan bağlantı yolu ile olacak. Diğer taraftan youtube kanalımıza da videolar atmaya çalışacağız.

Elinize sağlık umarım ki kitaplar doğru kişilerin eline geçer.

Şüpheniz olmasın. Yine kitapları takip edebilirsiniz. Elimden geldiğince sorunları bilgilendirmeye çalışacağım. Toplu halde gittiğinde de sonuçlarını sizlerle paylaşacağım.

Harika bir proje hem yolladığımız kitaplar sayesinde birilerinin eğitiminde katkıda bulunmak hemde istediğimiz alanda eğitim göreceğimizi duymak hoşuma gitti hayırlısı olsun.

sormak istediğim bir soru var eski ders kitaplarım var olur mu yoksa özel olarak satın aldığımız kitaplarımı yollayacağız bide mesela ben 3 alanda ders görmek istiyorum ama 10 tane kitabım var hepsini elimden çıkarmak adına yollasam olur değil mi?

Çok da güzel olur. Burada tek ricam şu, karman çorman çözülmüş kitaplar göndermek doğru olmayacaktır. Yani üç beş soru çözülür o kitap bırakılır tamam. Ama kitap bitmişse işe yaramayacaktır. Okuma kitabı ise her türlü olur. Bir okul olmazsa bekletilir, başka okula gönderilir. Ama elimizden çıkar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.