THT|Türk Polisine Destek Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaptainSalvador

Adanmış Üye
17 Eki 2014
6,073
15
Teşkilat
Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Hasırlı Mahallesi'nde PKK'nın şehir yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi'ne (YDG-H) yönelik operasyonlarını sürdüren polise bu sabaha karşı roketatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı. Valilik bölgede sokağa çıkma yasağı ilan ederken ilçeye giriş ve çıkışlar yasaklandı.


Merkez Sur İlçesi'ne bağlı Hasırlı Mahallesi'nde YDG-H'li Grubun kazdığı hendekleri kapatmak için dün çok sayıda polis ekibi ile başlatılan operasyon devam ederken, bugün saat 05.00 sıralarında polis ekibine rokatatarlı saldırı düzenlendi. Saldırıda, 2 polis şehit oldu, 3'ü yaralandı.
31183016.jpg

Bölgede hava destekli başlatılan operasyon başlatılırken mahalle sakinlerinden sokağa çıkmamaları istendi. Operasyon kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Mahalleden zaman zaman silah ve bomba seslerinin geldiği belirtildi.

VALİLİKTEN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Saldırının ardından ikinci bir emre kadar ’Sokağa çıkma yasağı’ ilan edildi. Mahalledeki çatışma sesleri kentin büyük bölümünden halen duyulurken Diyarbakır Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:
"Sur İlçesi’nde meydana gelen olaylar nedeniyle halkın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla 5442 sayılı il idaresi kanununun 11-C maddesi gereğince İlimiz merkez Sur ilçesinde Sur içinde kalan bölgede, (Abdal Dede, Ali Paşa, Cami Kebir, Cami Nebi, Cevat Paşa, Dabanoğlu, Fatih Paşa, Hasırlı, İskender Paşa, Melik Ahmet, Ziya Gökalp, Lalebey, Süleyman Nazif, Savaş, Cemal Yılmaz Mahallerinde 06.09.2015 Pazar günü 09.30’dan geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmekte olup, sokağa çıkma yasağının bitim süreci ayrıca ilan edilecektir."

pkk'YI KINIYOR,LANETLİYORUZ
 

CaptainSalvador

Adanmış Üye
17 Eki 2014
6,073
15
Teşkilat
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi kırsalında PKK'lı teröristler yola tuzakladıkları patlayıcıları, Dağlıca Tabur Komutanlığı'ndan operasyona gitmek üzere ayrılan askeri iki zırhlı aracın geçişi sırasında patlattı. Genelkurmay'dan şehit sayısı ile ilgili henüz verilmiş net bir rakam yok. Fakat 15'in üzerinde şehit ve yaralıların olduğu yerel kaynaklardan edinilen bilgiler arasında. Saldırının ardından bölgede hava destekli operasyonlar başlatıldı. Genelkurmay kaçan PKK'lıların peşine düşen jetlerin 13 hedefi imha ettiğini duyurdu.
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde dün saat 16.00 sıralarında Yeşiltaş mevkisinde PKK'lılar ile asker arasında sıcak temas sağlandı. Çatışmanın şiddetlenmesi üzerine bölgeye destek birlikler sevk edildi. Dağlıca Tabur Komutanlığı'dan operasyona gitmek üzere ayrılan askerlerin bulunduğu iki zırhlı araç, Yeşiltaş Köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısına uğradı. Teröristler, daha önce yola aralıklarla döşedikleri patlayıcıları askeri araçların geçişi sırasında uzaktan kumanda ile peşpeşe patlattı.
Saldırıdan sonra bölgede hava destekli operasyon başlatıldı. Özel birliklerin de katıldığı operasyonda teröristlerle sıcak temas kurulduğu ve çatışmaların uzun süre devam ettiği belirtildi. Terör saldırısının ardından havalanan F-16 ve F-4 uçakları ile terör örgütüne yönelik ilk etapta hedeflenen 13 nokta bombalandı. Çatışmalar sırasında teröristlerden de ölenlerin olduğu öne sürüldü. Bölgedeki olumsuz hava koşullarına rağmen operasyon kesintisiz sürerken, Yüksekova ve Hakkari'de hastanelerde hareketlilik yaşandığı görüldü.
BAŞBAKAN GÜVENLİK TOPLANTISI İÇİN ANKARA'YA DÖNDÜ
Bu arada Türkiye ile Hollanda arasında oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçını Konya'da izleyen Başbakan Davutoğlu, karşılaşma süresince sık sık telefonla görüştü. Maçın son dakikalarında statdan ayrılan Başbakan Davutoğlu, Dağlıca'daki saldırı nedeniyle uçakla Ankara'ya dönerek kurmaylarıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirdi.
MÜCADELE ÇOK DAHA FARKLI ÇOK DAHA KARARLI OLACAKTIR
ATV'de canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin, "Şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında orada böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin" dedi.

ŞEHİLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
pkk'YI KINIYOR,LANETLİYORUZ

 

CaptainSalvador

Adanmış Üye
17 Eki 2014
6,073
15
Teşkilat
Iğdır’ dan Dilucu sınır kapısında görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsüne bombalı tuzak kuruldu. Olayda ilk belirlemelere göre 12 polisin şehit olduğu ve yaralıların da bulunduğu belirtiliyor. Saldırı bu sabah saatlerinde Iğdır ile Aralık ilçesi arasındaki Hasanhan Köyü yakınındaki meydana geldi.
Türkiye ile Azerbaycan'ın Nahçıvan Özerk Bölgesi arasındaki Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri taşıyan servis aracına yönelik saldırıda, aracın Hasanhan köyü mevkisinden geçişi sırasında daha önceden yola yerleştirilmiş patlayıcı infilak ettirildi.
Patlamayla birlikte savrulan minibüste bulunan 12 polisin şehit olduğu ve ayrıca yaralananlar olduğu belirtildi. Gelen ilk bilgilere göre yaralı polislerden 4'ünün de durumu ağır.
Olayın ardından bölgede geniş çaplı bir operasyon başlatıldığı da gelen ilk bilgiler arasında.
pkk'YI KINIYOR,LANETLİYORUZ
!ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.