Evet uzun zamandır açmak istiyordum konuyu burada RAT, Crypter vs. paylaşımlar yapılıyor fakat yöneticiler yasal yönden herhangi bir sıkıntı yaşıyormu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım teşekkürler.Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir.
Bence THT değil de kullanıcılar sorun yaşıyordur pekte yaşayan olduğunu sanmıyorum.Anladım teşekkürler.
Bilemiyorum sonuçta aracı gibi birşeyler burda illaki hukuki açıdan bir problem oluyordur diye tahmin ediyorum.Bence THT değil de kullanıcılar sorun yaşıyordur pekte yaşayan olduğunu sanmıyorum.
Teşekkür ederim dediğim gibi sonuçta kullanılması etik olmayan toolların paylaşımı yapılıyor.THT'nin kendi çizgileri vardır.Açilan konular moderatorlerce genel olarak kontrol edilmekte.Yinede hukuksal olarak forumun sıkıntı yaşıyacağı bir durum olacağını sanmıyorum.Belli kurallar var ornegin turk sitelerine saldiri vb durumlar yasak veya paylasimlari yasak gibi... ornekler cogaltilabilir sonuc olarak (Foruma sıkıntı olacağını sanmıyorum)
Evet gördüm şimdi teşekkür ederim cevaplar için.Anasayfanın en altında sorunun ennguzel cevabi mevcut