Ticket Gönderirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

TURKSTFN

Yaşayan Forum Efsanesi
4 Nis 2013
23,056
1
Merhaba Değerli Point Blank Türkiye Oyuncuları;

Ticket sistemi, siz değerli oyuncularımız ile Nfinity Games arasındaki tek RESMİ iletişim yoludur.
Ticket sistemini kullanmak çok kolaydır sizlere sağlıklı ve HIZLI bir şekilde geri dönüş yapılabilmesi için dikkat etmeniz gereken küçük fakat önemli bir kaç unsur bulunmakta. Bu unsurları aklınızın bir köşesinde bulundurmanız size yolladığınız ticketlerin değerlendirilme süreci hakkında yardımcı olabilecektir.
Dikkat edilmesi gereken unsurlar;

1. SS [ekran görüntüsü] aldıktan sonra, lütfen aldığınız görüntünün dosya adını değiştirmeyin. Aldığınız ekran görüntüsü Belgelerim bölümündeki "Point Blank" alt klasöründe saklanmakta ve "PointBlank_20110526_133715.jpg" gibi bir dosya ismi taşımaktadır. Ekran görüntülerinin isimlerini "asdasd" "adsız.bpm" "küfür", "küfür 1" vb. şeklinde DEĞİŞTİRMEDEN GÖNDERMENİZ GEREKMEKTEDİR.

2. Gönderdiğiniz ticket'lar otomatik olarak cevaplanmıyor; her ticket ayrı ayrı incelenip değerlendiriliyor. Gönderilen küfür bildirimi ticketlarına cevaben yazılanlar, doğal olarak benzerlik gösterebilmektedir.

3. Ticketlerin cevaplanma süresi ortalama 2 İŞ GÜNÜ'dür. Bit ticket gönderdiğiniz zaman Nfinity Games tarafından cevaplanmasını beklemeden; aynı ticket'e bir cevap yazarsanız, bu durum işleminizi veya talebinizi hızlandırmayacak; YALNIZCA işleminizin YAVAŞLAMASINA neden olacaktır.

4. Eğer alışıla gelmişin dışında bir teknik sorun yaşadıysanız ticket gönderiminde bulunmadan önce Ana sayfamızdan "Duyurular" linkini incelemenizi tavsiye ederim. Bu kısımda güncel duyuruların olduğunu unutmayınız.


İYİ OYUNLAR!!!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.