Herhangi bir video sitesinde yeni bir şarkıyı öne çıkarmak için sayfalanmayı (views) suni olarak nasıl bir yöntemle arttırabiliriz bu sayede daha çok göze batıp daha çok insanın beğenisine sunmuş oluruz.Net üzerinden kendini tanıtanlar son zamanlarda bir hayli arttı Aslı Güngör örneği gibi ama inanın onda bile birşeyler var elbette şarkı ve sesin güzel olması gerekir,çok sayfalanıpta kaale alınmayan bir sürü yeni şarkıda var tabi.
Sizden ricam bunu nasıl yapabiliriz.Benim aklıma multiclickher gibi programlar geliyor ama bu iş için uygun olmaya bilirler sonuçta video sitesi bunu anlarsa anlamı kalmaz bu işin hem.otomatik tıklama artı ip değiştiren programlarla olur belki siz neler söyleyebilirsiniz?
Lütfen bunu haksızlık olarak değerlendirmeden bana yardımcı olurmusunuz zaten kesin sonuç alıcam diye birşey yok Teşekkür ederim şimdiden
Sizden ricam bunu nasıl yapabiliriz.Benim aklıma multiclickher gibi programlar geliyor ama bu iş için uygun olmaya bilirler sonuçta video sitesi bunu anlarsa anlamı kalmaz bu işin hem.otomatik tıklama artı ip değiştiren programlarla olur belki siz neler söyleyebilirsiniz?
Lütfen bunu haksızlık olarak değerlendirmeden bana yardımcı olurmusunuz zaten kesin sonuç alıcam diye birşey yok Teşekkür ederim şimdiden