Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Termuxtan yapabilir misin emin değilim ama programlar kullanarak yapabilirsinTiktokta termux üzerinden bot takipçi yapmak istiyorum lütfen kodları yazın
(Kopyala yapıştır şeklinde)![]()
Nasıl programlar?Termuxtan yapabilir misin emin değilim ama programlar kullanarak yapabilirsin![]()
İnternetten bakabilirsin dostum (Tavsiye:Tiktok şifreni verme cünkü muhtemelen calıcaklardır)Nasıl programlar?
Teşekkür ederimİnternetten bakabilirsin dostum (Tavsiye:Tiktok şifreni verme cünkü muhtemelen calıcaklardır)
Merhaba,Tiktokta termux üzerinden bot takipçi yapmak istiyorum lütfen kodları yazın
(Kopyala yapıştır şeklinde)![]()
Biraz detaylı anlatır mısınMerhaba,
![]()
GitHub - jfadev/bottok: Bot Tok is an TikTok Up Bot (likes, shares, favorites and views) based in node.js, puppeteer and third-party providers (zefoy.com & freer.es). (Android, Windows, Linux)
Bot Tok is an TikTok Up Bot (likes, shares, favorites and views) based in node.js, puppeteer and third-party providers (zefoy.com & freer.es). (Android, Windows, Linux) - jfadev/bottokgithub.com
Bu tool işini görücek diye umuyorum.
Çalışıyor diye biliyorum.istediğin kadar takipçi,izleyici,beğeni kasabilirsin.
İyi forumlar.