Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Tilgin fiber internet için modemim var fakat trojen için port açmam gerekiyor ve açamıyorum.Karıştırdım baya ama başaramadım.Yardım edebilecek biri varmı ?
Olmadı böyle yap. ayarlar biraz karışık ama bi dene;
Öncelikle port forwarding için tanımladığnıız herhangi bir ayar varsa hepsini silin.
Yeni bir tane oluşturun ve
Source ip address kısmını ve Source netmask adresini olduğu gibi bırakın hiç bir şey yazmayın.
Dest. Ip adress kısmına dahili içsel ipnizi yazın. İpnizi kendiniz elle ağ bağlantılarına ekleyin ki her modem resetlendiğinde ipnin değiştini varsayarsak bu şekilde her defasında bu ipyi değiştirmek zorunda da kalmazsınız.
Örneğin benim içsel ip adresim 192.168.1.225
Daha sonra tcp ve udp için emule ve uttorent için kullandığınız portların başlangıç ve bitiş değerlerini yazın. TCP yi yazınca Apply basın. UDP yazınca Apply basın. Değerler sizin verdiğiniz screenshotdaki hale gelince yukarıda seçeneklerden "Save Settings" e tıklayın.
Hepsi bu kadar.
daha sonra Utorrent den portunuzun açık olup olmadığını kontrol edin.