Çözüldü Time Girince Nolcak ?

M3TR0

Kıdemli Üye
26 Ara 2015
2,034
4
NOT FOUND
Çok Özür Dileyerekten Soruyorum

Underground Time Girince Noluyor ?
Üyelikte Neler Değişiyor ?
Rutbemiz Noluyor ?
Illaki Yapmamız Gerekenler Varmı ?
Her saat her gün aktif olmamız gerekiyormu ?
Yaş : 16 Girme Imkanım Varmı ? :D
 
Son düzenleme:

LakhoPss

Uzman üye
31 Ara 2014
1,512
0
root@kali:~#
Yönetim odalarından 1 - 2 tanesini görebileceksin. Rengin kahverengi olacak. Operasyonlardan ilk senin haberin olacak, bir Skype grubunda olacaksın. Eğitim vs. verilmiyor. Anlayacağın, ego katlamak için bire bir, aksiyona hiç gerek yok :)
 

777722

Uzman üye
30 Ocak 2016
1,399
0
Pek Birşey Öğrenme Şansın Yok Derken :D

Bu forum sadece site hack üzerinde kurulu.Örneğin, diller hakkında pek bir bilgi verilmiyor.Çoğu dil de bilinmiyor.Buradaki çoğu kişi çok popüler olmasına rağmen Ruby'i bile bilmiyor..
Yani bence bu forumda pek bir şey öğrenemezsiniz, he site heçklicem diyorsanız öğrenirsiniz fakat ağ-bilgisayar konusunda aynı şeyleri sanmıyorum..
 

waryota2

Üye
8 Ağu 2015
244
0
Eğitim yok Ugtim de olanların belli başlı yapması gerektikleri şeyler var onları yapman gerekiyor gövde gösterisine agırlık vermen lazım bu kadar operasyonlara katılmak zorundasın
 

M3TR0

Kıdemli Üye
26 Ara 2015
2,034
4
NOT FOUND
Şimdi Ben Bu Time Katılmasına Katılırımda Hatta Nerdeyse Bütün Özellikler Uygun Bana
Cevrim Içi Sürem : Akşam 7 - 8'den Ertesi Gün Sabah 6 - 7 :D
Yaş : 16
Öğrenim Durumum : Lise :D
Gövde Gösteri Konum : Yok :D eheheeh
Birşey Eksik Bilgisayar : Pc Enaz 1 2 Aya Gelcek Ozamanada kapanır :(
Neyse hepinize tekrardan teşekkürler :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.